Samsun Atakum Ev Den Eve Nak Liyat

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Samsun Atakum Ev Den Eve Nak Liyat

Nakliye Firmaları
  • 4.5

Samsun Atakum Ev Den Eve Nakliyat olarak, Samsun İlkadım ilçesinde köklü bir nakliye firmasıyız. Kaliteden ödün vermeyerek hizmet vermeye devam etmekteyiz. Müşterilerimizin gereksinimlerini karşılamak amacı ile çok uygun fiyatlara her türlü nakliye ihtiyaçlarınızda hizmet vererek sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Uzman ekibimiz ile gerçekleştirmiş olduğumuz sevkiyat faaliyetlerinde müşteri odaklı yaklaşımlarımız ile ihtiyaç duyulan her türlü taşımacılık hizmetini konusunda size gelişmiş çözümler sunuyoruz.

Taban-Üst ütap gibi evden eve taşımacılık hizmetlerinde standart ve kaliteli www.samsunatakumevdeneve.com ayrıca; transfer işleri, parça eşya taşıma servisleri, ofis taşımacılık ve bekleme servisleri sağlıyoruz.

Tüm iç ve dış taşımacılık işlemlerinde özellikle minik eşyaların sağlamlışına dikkat ederek insanları mutlu kılan bir hizmet modelini hak etmelerini sağlamaya gayret etmekteyiz.

En önemlisi de hijyenik ve hijyenik ambiyansımız ile privat araç filosu ile müşterilerimize konforlu bir taşımacılık hizmeti sunmaktayız. Müşterilerimiz bizlere verdiği değer doğrultusunda bizim hizmetlerimizin en kalitelisini sunmaktan her zaman memnun olmaktayız.

Gelecek vadeden çözümler ile yolculuğa çıkmak istiyorsanız Samsun Atakum Ev den Eve Nakliyat'ı tercih edebilirsiniz.

Müşteri Yorumları
E
Eziz Akmammedov
  • Atakum içinde evimi taşıdılar elamanları saygıli efendi düzgün Bir şekilde taşıma yaptılar çok memnun kaldık

  • 5
    • 23.08.2023
    M
    Muhammed Türkmen
    • Mahmut abi ve ekibine teşekkür ediyorum söz verdiği gibi evimizi taşıdı

  • 5
    • 22.08.2023
    M
    Murat Demir
  • 5
    • 03.08.2023
    B
    Baran Rainman
    • Mahmut Çokçetin'le 13 haziran 2023 günü 2+1 evin istanbuldan samsuna nakliyesi için görüştük,eşyaların videolarını istedi gönderdik,ilave eşyaların olduğunu söyledik ayrıntılı eşya listesinide söyledik bize verdiği fiyat teklifini pazarlıksız kabul ettik kapora istedi yolladık,aradan dört gün sonra istanbuldan anlaştığı bir kamyon şöföŕünü arattırıp fiyata itiraz etti,bütün whatsap yazışmalarımız dururken böyle konusmadik deyip itiraz etti.Kesinlikle noter huzurunda sözleşme yapmadan bu firmayla anlaşmayın.Yoksa eşyalar kolili bir şekilde ortada kalırsınız.

  • 1
    • 17.06.2023
    A
    Ahmet Sitki
  • 5
    • 16.03.2023

    Diğer Firmalar

    Samsun,İlkadım

    flag

    Samsun Yıldız Evden Eve Nakliyat, samsun ilinde faaliyet gösteren bir nakliye şirketidir. Şirketimizin temel amacı, ev ve ofis taşımacını sağlamaktır. Çalışanlarımız titizlikle seçilmiş alanında uzman deneyimli personeli ile siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti su...

    Lider Evden Eve Nakliyat

    Nakliye Firmaları

    Samsun,İlkadım

    flag

    Lider Evden Eve Nakliyat sektöründe olmak, müşterilerimize sunduğumuz profesyonel ve güvenilir hizmetler ile Samsun İlkadım bölgesindeki bir lokomotif olarak hareket etmek için buradayız. İster okul taşımacılığı ister ev taşımacılığı, kurumsal taşımacılık veya araç nakl...

    Özgüray Nakliyat

    Nakliye Firmaları

    Samsun,İlkadım

    flag

    Özgüray Nakliyat, 2011 yılında kurulmuş olup Samsun İlkadım İlçesinde hizmet vermektedir. Güler yüzlü ve profesyonel hizmet anlayışıyla sizlere en iyi nakliye hizmetlerini sunmaktayız. Anlaşmalı olduğumuz taşımacılık firmalarıyla dilerseniz evinizdeki eşyalarınızı evini...