Şahin Taşımacılık

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Şahin Taşımacılık

Nakliye Firmaları
  • 4.6

Şahin Taşımacılık, Çorum'da Nakliye sektöründe uzman olarak faaliyet göstermektedir. İlkemiz müşteri memnuniyetidir ve kaliteden ödün vermeden yaklaşımlar geliştirmek için çalışıyoruz. Şahin Taşımacılık, ana hedefi olan hizmet kalitesini mümkün olduğunca üst seviyede sunabilmek için teknolojiye yatırım ve teknik ekipmanı arttırmakta öncü olmuştur.

Müşterilerimiz tarafından güvenilebilecek hizmetler vermekten mutluluk duyarız. Bu nedenle, tüm taşımalarımıza son teknolojiyle donatılmış araçlarımızla, profesyonel sürücülerimizin güvenlik standartlarına uygun bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Deneyimli personelimiz tarafından yönetilen bu prosesler, aynı zamanda konforlu bir taşıma imkanı sunmaktadır.

Yönetim anlayışımız emek, çalışma zeka ve bilgi tabanını esas almaktadır. Müşteri odaklı farklı stratejik çözümler sunmak amacıyla bireysel yaklaşımla amaca hızlı bir şekilde ulaşmada hepimizin faydalanacağı bir ortam oluşturmaya gayret ediyoruz.

Nihai olarak, çevremize karşı sosyal sorumluluk taşımaktayız. Biz, iletişim ve kaynak verimliliği konularında daha başarılı olmak için toplumsal kalkınma konularında gerekli adımları atmaktan kaçınmıyoruz.

Müşteri Yorumları
B
Bilal YILDIZHAN
  • Taşıma konusunda uzak durun derim

  • 1
    • 03.09.2023
    F
    Feyyaz Afacan
    • Yorumlardaki insanların bazıları memnun bazıları memnun değil. Ben hiç memnun kalmadım. Eşyaları sarıp sarmaladılar ama öyle leş gibi battaniyelere sardılar ki her şeyi silmek koltuk vb eşyaları yıkatmak zorunda kaldım. Battaniyeler öyle kötü kokuyordu ki koltuklarda kötü iğrenç blr koku vardı. Çünkü battaniyeler kir toz içindeydi. Taşınmadan önce temizlik yaptığım evde öylesine toz oldu ki pis battaniyelerden inanılmazdı. Bulaşık makinesini söken pis gider borusunu eliyle söküyor sonra sağa sola dokunuyor görüp uyardım eliniz kirlendi bulaşık makinesine ve diğer eşyalara dokunuyorsunuz, kirlenen elinizi sabunla yıkamanız gerek ama kıyafetinize silip çalışmaya devam ediyorsunuz dedim elini yıkamasını istedim. Çamaşır makinesini su borusunu sökmeden asılıp su borusunu kırıyor bu boru çürümüş yenisini al diyor çalışan. Hayır o çürük değil 5 yıllık makine sen sökmeden asıldığın için kırdın diyorum. Suriyelilerin çalışan vardı sürekli bir şeyler isteyip durdu. Belim ağrıyor bana 5 litrelik zeytinyağı bidonlarından bir zeytinyağı vereceksin diyor saçmalama kardeş sen parayla aldığım zeytinyağından zeytinyağı mı vereceğim git kendin al dedim. Taşımacılık yapılırken taşındığım evde sigara içtiler bir şey demedim taşıyacağım evde de içtiler uyardım en sonunda canları sıkılıyor ve başkası olsa eşyanı taşımazdı diyor genç birisi. Sen evin içinde sigara iç, benden zeytinyağını alacam de rica etmek bile yok hem de 5 litre, pis gider borusunu elle elini yıkamadan kıyafetine sil sağa sola dokun, makinenin borusunu sökmeden asıl kır, leş gibi olmuş kokan battaniye kullan sonra da eşyalarımı başkası taşımazmış!

  • 1
    • 08.08.2023
    M
    Makina Onay
  • 5
    • 24.06.2023
    K
    Ksls Nkeldpw
    • Geçen sene eşyalarımızı taşıdılar çok memmun kaldık. Hiçbir kırık çizik yok, hızlı ve güvenli taşımacılık var. Çorumun hatta türkiyenin en iyisi Şahin Taşımacılık.

  • 5
    • 18.06.2023
    I
    İmam Akbulut
    • Evden eve taşıma işini problemsiz ve profesyonelce yapıyorlar..

  • 5
    • 11.06.2023

    Diğer Firmalar

    Çorum,Çorum Merkez

    flag

    Memleketi Çorumlu olmaktan onur duymakla birlikte Arslan Nakliyat olarak, sektördeki bilgilerimizi siz değerli müşterilerimize uygun fiyata arz etmeyi kendimize ilke edindik. Profesyonel hizmet anlayışımız ve zahmet çekmeden evinizden alacağınız hizmet kalitesi ile zama...