Sağlikli Yaşam Merkezi Medikal Masaj & Boyun Fıtığı & Bel Fıtığı & Batık Tırnak & Mantar Tırnak

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Sağlikli Yaşam Merkezi Medikal Masaj & Boyun Fıtığı & Bel Fıtığı & Batık Tırnak & Mantar Tırnak

Masaj Salonları
  • 5

Sağlikli Yaşam Merkezi Medikal Masaj & Boyun Fıtığı & Bel Fıtığı & Batık Tırnak & Mantar Tırnak, 1991 yılından beri, bireylere ve gruplara kaliteli sağlık hizmeti sunmayı ilke edinen bir sağlık merkezidir. İzmir'de bulunmamıza rağmen, merkezimize çevremizdeki tüm Türkiye'nin her yerinden müşterilerimiz geliyor.

Hizmet verdiğimiz tüm mekanlar, iyi donanımlı ve temiz olan ve amacımız, dingin ve sağlıklı bir ortamda konuklarımıza güvenli bakım sağlamak olduğundan, müşterilerimizin gereksinimlerini ön planda tutarak spa ve masaj alanlarında profesyonel bir hizmet deneyimi yaşatmaktayız.

Profesyonel ekibimiz yeni teknolojik gelişmeleri yakından takip ettikleri ve çağa ayak uydurdukları gibi, deneyimli teknikleri kullanır. Kurumsal dayanışma ve verimli çalışma felsefemiz, tüm ekibimiz tarafından desteklenmektedir.

Tüm hizmetlerimizi hizmetlerimizle ilgili alanlarda kullanmayan uzman kişilerden tavsiyeler alarak geliştiriyoruz. Bu sayede müşterilerimizin hastalık durumlarının tedavisinde etkili sonuçlar elde etmelerine yardımcı olmaktayız. Geniş hizmet portföyümüz, müşterilerimizin istekleri doğrultusunda genişletilmekte ve geliştirilmektedir.

Sağlıklı Yaşam Merkezi Medikal Masaj & Boyun Fıtığı & Bel Fıtığı & Batık Tırnak & Mantar Tırnak, ortamından memnuniyet duyan herkes için ideal bir destinasyon olmayı amaçlayan bir spa ve masaj merkezidir. Müşterilerimizin gereksinimleri doğrultusunda, uzman personelimizin sunduğu tüm hizmetlerimizi gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyarız.

Her zaman, lüks ve ferah bir atmosferde hizmetlerimizi sunduğumuzdan emin olabilirsiniz. Kalite ve güvenilirlik standartlarımızı korumaya devam ederken, müşterilerimizin denethememiş geribildirimlerinin gereklerini sağlamaya çabalıyoruz.

Gerçekleşmiş ve tüm operasyonlarını başarıyla tamamladığımız tüm projelerde sağlık, güvenlik ve hijyene son derece önem veriyoruz. Kilisenin World Wide Web aracılığıyla 7 gün 24 saat alışveriş imkanı da sağlayan, Sağlıklı Yaşam Merkezi Medikal Masaj & Boyun Fıtığı & Bel Fıtığı & Batık Tırnak & Mantar Tırnak e-iş mağazamıza hoşgeldiniz!

Müşteri Yorumları
B
Betül kucukozbek
  • 5
    • 10.04.2023
    S
    Sercan Bilseloglu
    • Merhabalar ben sporla uğraşıyorum arka omuzda yırtıldı esnekliğimi kaybettim ödem oluştu tekrar toparlanmamda spora dönmemde çok etkili tekniklerle işinin ehli betül hanım ilgi ve alakalı çok yardımcı oldu ve takrardan esneklik kazandım ve spora döndüm bir crosfit sporcu olarak sizlerede tavsiye ederim

  • 5
    • 30.03.2023
    H
    Hazer Atasever
    • Betül Hanım çok bilgili ve tecrübeli. Herşey için teşekkürler.

  • 5
    • 10.03.2023
    D
    DAMLA KALAFATCIOGLU
    • Çok temiz ve güzel bir işletme, Betül hanım son derece ilgili ve işini biliyor. Yks senemde eğilmekten sırt ağrılarım dayanılmaz bir boyuta gelmişti, hem ağrılarım azaldı hem duruşum dikleşti.❤️

  • 5
    • 09.02.2023

    Diğer Firmalar

    İzmir,Konak

    flag

    İzmir Hanedan Masaj Salonu: 2015 yılından beri profesyonel masaj hizmetlerinde sektöründe lider olan İzmir Hanedan Masaj Salonu, İzmir’in gözde iş merkezlerinde hizmet vermektedir. Firmamız, sadece evlerden veya ofislerden çalışan kişiler değil; aynı zamanda spor salonl...

    Therapy Masaj Salonu

    Masaj Salonları

    İzmir,Konak

    flag

    Therapy Masaj Salonu 2001 yıllarında İzmir'de kurulmuştur. Biz, masaj sektörüne sunduğumuz eksiksiz hizmetlerimizle hafızalara kazındık. Misyonunuz her zaman kaliteli ve etkili masaj hizmetlerini insanlara sunmaktır. Üst düzey memnuniyeti sağlamak için terapistlerimiz h...