Sağlamlar Oto Yedek Parça

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Sağlamlar Oto Yedek Parça

Otomobil Yedek Parçacıları
  • 0
merkez 12. cadde

Sağlamlar Oto Yedek Parça ailesi olarak, 2011 yılında Karaman Selimiye Mahallesi'nde kurduk, otomobilinize yardımcı olmak için güvenilir ürünler sunmanın gururunu yaşıyoruz. Köklü geçmişimiz sadece bayilerimize değil, tüm online ve telefonla sipariş veren müşterilerimize kaliteli servisi ile aradıklarını bulmak için tecrübe sahibi bir seçenek sunuyoruz.

En Uygun Fiyat Garantisi ile tüm yedek parça bedellerine dikkat ederek, en iyi ürünlerin altyapısını oluşturmaya odaklanıyoruz.Bundan başka, İş-Ticaret Odası tarafından Sağlamlar Oto Yedek Parça’nın Antalya Bölgesi’nin en büyük yedek parça satıcılarından biri olduğu kabul edildi.

Kaliteden Çekinmeyelim Tüm müşterilerimizin gereksinimlerini karşılamak için her parçanın kalite standartlarını zorluyoruz. Sürekli olarak en son teknolojiyi takip ediyor ve eldeki malzemelerin son derece modern motorlu araçlara uygulama imkanı sağlamaya odaklanıyoruz. Her ay özellikle markaların satışları ile ilgili bilgilerin raporlarını takip ediyoruz ve bütün satılan parçalar ile ilgili hizmetlerimiz hakkında adım atıyoruz.

Unutmadan, Sağlamlar Oto Yedek Parça olarak çok sayıda bakeye, geri dönüş kompozisyonlarına ve pazarlama eylemlerine yoğun şekilde emek veriyoruz. Bizimle çalışmak isteyen tüm bayi ve müşterilerimizin güven içerisinde ve memnun bir biçimde alacakları hizmetleri sağlamayı amaçlıyoruz.

Diğer Firmalar