Sade Mermer Madencilik

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Sade Mermer Madencilik

Maden Şirketleri
  • 0

Sade Mermer Madencilik 2001 yılından sonra Afyonkarahisar'da ticari kuruluş olarak hizmet vermeye başlamıştır. Madencilik sektöründe faaliyetlerini geliştirmekte ve geniş bir nitelik sunmakta olan firmamız, sunduğu hizmetlerle sektöre değer katmaya çalışmaktadır.

Firmamız en sevdiği işi yaptıkça her geçen gün daha da büyürken ve sektöre öncülük ettiğinden dolayı, müşterilerin uzun bir süredir memnuniyet duyduğu ve yüksek kalite standartlarına sahip olması sayesinde her zaman lokomotif oldu.

Çalışanlarımıza verdiğimiz özel eğitimler doğrultusunda, mevcut ürünler, metodolojiler ve madencilik stratejileri ile hareket ediyoruz. İncelemelerimiz sürekli olarak gelişiyor ve üretim kapasitemizi de bu süreçteki tecrübeler doğrultusunda arttırıyoruz. Bu sayede müşterilerimize sunabileceğimiz hizmetlerin kalitesinide artırmış oluyoruz.

Sade Mermer Madencilik, her projeye değer veren bir anlayışla çalışmalarına devam ediyor. Deneyimli ekibi ile alanında uzman olan firmamız güvenilirliği ve profesyonellik konularında ilk adres olma amacı ile çalışıyor.

Diğer Firmalar