S&h Baby Kids

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

S&h Baby Kids

Bebek Çocuk
  • 0

S&H baby kids, 2002 yılında kurulmuş, bebek giyim sektöründeki uzmanlığıyla sizlere hizmet verebilmek için Kayseri'de ekip arkadaşları ile yer almaktadır. Çocukların milliye hayatına vesile olmak, en rekabetçi ve iyi kaliteyi sunabilmek firmamızın hedefleridir.

Idealize ettiği üretimde kalan her süreci, ekip arkadaşlarımızın çaba ve enerjisi iş birliği ile zorlu fakat ilerleyen bir kararlılıkla gerçekleştiriliyor. Ürünlerimiz son derece detaylı olarak süzgeçten geçiyor ve sonucunda tam istenilen halini size sunmak amacıyla mükemmel hizmet veriyoruz. Güvenli, uygun ve sağlıklı malzemeler kullanıyor, temiz ortamlarda üretimler yaparak sizin için en ideal ve en iyi kalitede üretimler yapıyoruz.

Müşterilerimize en üst düzeyde hizmet vermek, ayakları yere basan sağlam ve hoş modeller tasarlayarak daha modern ve çekici ürünler ortaya çıkarma stratejisini anlayarak özellikle bebeklerin rahat ve şık görünerek tercih edebilmesini amaçlamaya gayret etmişiz. Bilgileri yenileşen ve gelişen sektörü yakından takip ederek, üretim teknolojisine uygun yüksek standartlarla üretimi yakalamaya gayret gösteriyoruz.

S&H baby kids olarak, inancımız her zaman kaynaklanan ve yetkinliğe dayanan insan odaklı yaklaşımı esas almaktadır. İdealize ettiğimiz üretimler aynı zamanda fark yaratmayı da amaçlayarak; ürettiğimiz ürünlerin kalitesinden ödün vermeden, piyasadaki maliyetleri de göz önüne alarak kaliteyi olduğu gibi maliyete de etkileyerek müşterilerimize daima destek olmaya çalışıyoruz.

Diğer Firmalar

Kayseri,Melikgazi

flag

NewKidsStore Çocuk Giyim, 2009 yılından beri Kayseri'nin Melikgazi ilçesine kayılı, çocuk giyim sektörünün profesyonel ve güvenilir bir markasıdır. İnanıyoruz ki her çocuğun bazı özgünlükleri vardır ve çocuklar tarafından sunulan ürünleri bunu desteklemelidir. Gençlerim...