Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Rohnoy Mobilya

Mobilya Üreticileri
  • 1

Rohnoy Mobilya 1997'den günümüze Trabzon'da bulunan sektörümüzde faaliyet gösteriyoruz. Çalışmalarımızda müşterilerimizi memnun edecek kaliteyi her zaman ön plana alıyoruz. Kaliteli malzemeler kullanarak, modern ve fonksiyonel tasarımlı ürünlerini her geçen gün geliştirmeye odaklanarak fark yaratan Rohnoy Mobilya, sektöründe güvenilir bir isim olarak hizmet vermeye devam ediyor. Sektörteki zorlu rekabet koşullarına rağmen, iddialı projelerin ve yeni ürünlerin hayata geçirilmesinde etkinliğini ortaya koymuş. Güvenilirlik, kalite anlayışı, müşteri memnuniyeti ile sektörün öncü markası olmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yeni ürünlerimizi yaratırken baştan sona hizmet anlayışımızı destekleyebilecek nitelikte ve müşterilerimizin vazgeçilmezi olabilecek ürünler üretmeyi hedefliyoruz.

Müşteri Yorumları
D
DeHa MUMCU
  • Nasıl bir işletme olduklarını müşteriler iyi bilir.... Sadece şunu söylemek istiyorum,bir insanı hiçbir neden yokken pat diye işten çıkaran bir işletme. Sanırım adam akıllı çalışan titiz güler yüzlü ve ahlaklı bi insan bunlara fazla geliyor. Allahın kibirli insanları,acıyorum size. Ama siz de şunu unutmayın,EDEN BULUR.

  • 1
    • 18.02.2020
    H
    HUNHAR PUBG MOBİLE
    • 10 gün sonra teslim işinizi 75 gün sonra eksiği ile kabullenmek zorunda kalmak ... hak var helalleşemedik.

  • 1
    • 01.09.2018
    C
    CONQUEROR ALEXANDER
    • ❎Bunu yazdığım için üzgünüm ama bir insan ancak bu kadar mağdur edilir. ✅Satın alma öncesi mutlaka teslim sözleşmesi yapmak zorunda olduğumu söze güvenmenin ne kadar zararlı olduğunu tekrardan hatirlattiginiz icin tesekkurler.???? yaklaşık 4 Ay Dolap Kapaği Bir Ayna iki adat yatak korkulugu ve envayi sorumsuzluklar ❎????❎ Umarım Kisa sürede toparlanip daha iyi bir ekip kurarsiniz.

  • 1
    • 31.08.2018

    Diğer Firmalar

    Muhcuoğlu Mobilya

    Mobilya Üreticileri

    Trabzon,Trabzon Merkez

    flag

    Muhcuoğlu Mobilya 2014 yılında, Trabzon'da kurulmuştur. Mobilya üretiminin profesyonel liderlerinden birisi olan şirket, dünyanın her yerindeki müşterilerine yüksek kaliteli mobilya üretmeyi hedeflemektedir. Muhcuoğlu Mobilya, günümüzün modasına ve son teknolojiye sahip...

    Yaşar Mobilya Dekorasyon

    Mobilya Üreticileri

    Trabzon,Trabzon Merkez

    flag

    Yaşar Mobilya Dekorasyon, 2012 yılından beri Trabzon'da faaliyet gösteren mobilya dekorasyon sektöründe uzmanlaşmış bir şirkettir. Köklü geçmişi, her türlü zevki ve stili kusursuzca takip etmeyi sağlayan mühendislik hizmetlerimizle desteklenir. Tesisimiz ve deneyimli pe...