Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Pruva Tekstil

Kumaş Üreticileri
  • 5
خالدات

Pruva Tekstil: 2013 yılında Tokat, Tokat'da kuruldu. Biz, Pruva Tekstil olarak, kaliteli ve teknolojik donanıma sahip üretim tesislerimize sahibiz. Sektördeki tecrübeli mühendisler, personel ve ekibimizle, profesyonel kumaşların üretiminde, satışta ve serviste lider konumumuzu sürdürüyoruz. Birincil amacımız müşterilerimizin beklentilerini karşılamaktır. Ürün gamımız geniş bir yelpazede çeşitlidir ve tüm ihtiyaçlara cevap verir.


Kumaşlarımız yüksek standartlarda üretildiğinden, tedarikçimiz sayesinde en kaliteli malzemelerden yola çıkarak, mükemmel sonuçlar alıyoruz. Müşterilerimize ve alanındaki lider markalara sunulan kaliteli ürünleri seçiyoruz. Yüksek kaliteli kumaşları özel siparişlerle müşterilerimize ulaştırmaktan mutluluk duyuyoruz.


Verimli Çözümler: İnsan temelli yaklaşımla sorunları çözmeyi hedefliyoruz. Teknik ekibimizce sunulan türde ve kalitede mevcut yüksek standartlara uygun, güvenilir hizmet anlayışımızla verimli çözümler sunuyor ve kaliteli, titizlikle üretilmiş ürünler üretiyoruz. Satın alma ve üretim faaliyetlerimizi en iyi şekilde gerçekleştirmek için, sürekli gelişen trendleri takip ediyor ve yeni teknolojileri kullanıyoruz. Müşterilerimizi zamanında ve arzu ettikleri çözümler sunmamızdan ötürü gurur duyuyoruz.


Müşterilerimize sunduğumuz her ürün ya da hizmet, en üst Müşteri Memnuniyeti kalitesine uygundur. Ayrıca, Müşteri Odaklı ve Teknoloji Tabanlı yaklaşımımızla, sürekli gelişiyoruz ve üretim ve satış süreçlerinde bu ilkeleri takip ediyoruz. Son olarak Pruva Tekstil olarak hizmetlerimizi yasal ve yönetsel yapıya uygun olarak ülkemizin her yerinde sunmaya devam ediyoruz.

Müşteri Yorumları
v
velican çanta
  • 5
    • 16.11.2020

    Diğer Firmalar

    Türkmen Tekstil

    Kumaş Üreticileri

    Tokat,Tokat Merkez

    flag

    Türkmen Tekstil, 1998 yılında Tokat'ta kuruldu. Türkmen Tekstil, kumaş üretimine adamış bir firmadır. Firmamıza geçmişten günümüze aralıksız hizmet veren müşterilerimizle birlikte, 20 yıla yakın süredir en yüksek kalite seviyelerinde hizmet sunuyoruz. Türkmen Tekstil, ç...

    Baş-yıl Kumaş Tokat

    Kumaş Üreticileri

    Tokat,Tokat Merkez

    flag

    ste Baş-yıl Kumaş A.Ş., 2020 yılında Tokat'ta kurulmuş bir kumaşcılık firmasıdır. Vizyonu, en gelişmiş teknolojiyi ve son derece düşük maliyetle yüksek standartlarda mükemmel kumaş üretmek olan Baş-yıl Kumaş, ev tekstili, otomotiv sektörüne matbaacılık ve mobilyalara yö...