Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Promaden

Maden Şirketleri
  • 0

Promaden firması, sektörü madencilik olan Gaziantep’te 2018 yılında kuruldu. Analiz ve temas çözümleri sunan orijinal proje tasarımlarıyla her müşteriyi ikna etmeyi başardık. Güçlü bir ekipyle birlikte, verimli operasyonların sağlanmasına yardımcı olmak amacıyla her zaman talepleri karşılamaya hazırız.

Misyonumuz, şirketimize sunduğumuz kaliteli hizmeti ortaya koyarak müşterilerimizin olası en iyi sonucu elde etmelerini sağlayabilmektir. Müşterinin aklının ucundaki tasarımları gerçeğe dönüştüren tecrübeli ekibimizle çalışıyoruz. Üst düzey projelere öncülük ediyor ve her zaman özerkliği kullanarak hedeflediğimiz sonuca ulaşmaya çalışıyoruz.

Vizyonumuz, ileri teknolojileri kullanarak yenilikçi projeler geliştirmek ve profesyonel, hassas analitik desteği sağlamaktır. Güçlü bir uluslararası arama ve analitik platformu kurmayı hedeflemekteyiz. Bu platform, müşterilerimizin hizmetlerimizi kullanarak elde ettikleri sonuçları iyileştirmede ellerinde yardımcı olacaktır.

Kaliteli yerlerde bulunmaktan onur duyuyoruz. Doğru fiyatlarla sunduğumuz deneyim ve üst seviyede iletişim becerilerimiz gibi uzmanlıklara güveniyoruz. Rekabetçi anlaşmaların üretim süreciyle uyumlu olarak müşterilerimizin memnuniyetini maksimize etmek hedefiyle çalışıyoruz. Her müşteriye ayrıcalıklı bir hizmet seviyesi sunmak, bizim her zaman ayakta kalmalımızı sağlayan temel kuralımızdır.

Diğer Firmalar

Astuğ Madencilik

Maden Şirketleri

Gaziantep,Şahinbey

flag

Astuğ Madencilik, Gaziantep'teki Şahinbey'de 2013 yılından beri faaliyet göstermekte olan, madencilik sektörünün lokomotif şirketlerinden biridir. Orijinal fikirlerimiz ve uzman ekibimiz ile birlikte; her gün üstüne koyarak müşterilerimize modern ve yenilikçi çözümler s...