Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Pınar Kimya

Kimya Şirketleri
  • 5

Pınar Kimya 1996 yılında kurulan Gaziantep, Şehitkamil merkezli kimya firmasıdır. Kuruluşundan bu yana, sektöre katma değeri yüksek ürünlerle müşterilerimize sunmaya özen gösteriyoruz. Müşteri memnuniyeti, sunduğumuz ürünlerin kalitesini toparlayacak ve en iyi hizmeti sağlamak için tutkuyla çalışıyoruz.

Çalışanlarımızla, modern teknolojileri efektif bir şekilde birleştiriyor ve kafamdan sektörün en son teknolojilerini alıyoruz. Müşterilerimizin potansiyel ihtiyaçlarını anlayabiliyoruz ve her zaman onlara en iyi çözümleri sunuyoruz. Aynı zamanda, otomasyon sistemlerimizi, farklı coğrafi veriyi ve kompleks senaryoları desteklemek için geliştiriyoruz. Gelişen teknolojinin bizim için avantajları oluşturmasını hedefliyoruz.

Tüm bu açılardan pazarda küresel açıdan lider olarak hareket ediyoruz. Yüksek kalitedeki ürün ve hizmetlerimiz her zaman dinamik olan müşteri ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyor. İnsan hayatının kalitesini artırmak için de ekipmanların, proseslerin ve verimliliğin daima yükselmesine özen gösteriyoruz..

Uzmanlık alanlarımız arasında; mineral bileşikler, üç ila beş parçadan oluşan organik esterler, laurik asit esterleri ve diğer ürünler vardır. Geniş ve uzmanlaşmış laboratuvarımızda; standart bileşenlerin testi, analiz, kontrol ve kalite kontrolünü planlıyoruz.

Müşteri Yorumları
G
Greyfurt Ok
  • 5
    • 12.05.2021

    Diğer Firmalar

    Zeugma Kimya

    Kimya Şirketleri

    Gaziantep,Şehitkamil

    flag

    Zeugma Kimya, 1997 yılında kurulan Gaziantep'te bulunan profesyonel bir kimya tesisidir. Zeugma Kimya, üre, formaldehit, bağlayıcılar ve polimerlerden oluşan karmaşık kimyasal maddeler imal etmektedir. Küçük kimyasal tesisindeki ürün yelpazesi, sektördeki rekabet gücünü...