Pikola Bebek Giyim

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Pikola Bebek Giyim

Bebek Çocuk
  • 0
– Türkiye

Pikola Bebek Giyim, 2011 yılında kurulmuş bebe çocuk giyim üreticisidir. Tekirdağ yakınlarındaki zengin dokuma köylerinden ithal edilen hammaddeler ile oluşturulan standartlar doğrultusunda, kaliteli en uygun fiyatlara satılan Pikola markası bebe ve ya çocuğun süt döneminden başlayarak devamlı tenselenmesine özen gösterilmiştir.

Pikola Giyim, disiplinli ve kurallı bir ortamda üretim yapmaktadır. Çoğu İstanbul’da basamaklı e-ticaret, mağazacılık ve perakendecilik kanallarıyla ulusal pazardaki rakipleri ile boy ölçüşmeyi başarmıştır. Pikola Bebek Giyim üretimini İstanbul'da merkez ofisi ve tekirdağ üretim merkezi ile sürdürmektedir.

Pikola Giyim'in temel amacı her müşteri profili ve ihtiyaca karşılık gelen kaliteli ürünler üretmek ve sunduğu hizmetlerden memnuniyet duygusu oluşturarak tüketiciye ulaşmaktan geçmektedir. Pikola Giyim, en son kumaş kalite standardını karşılamak, endüstriyel tasarımı optimize etmek, üretim hızını artırmak ve modern ekipmanlarla donatılmış fabrika binasında üretim kapasitesini kademeli olarak artırmak için verimsizlikleri ortadan kaldırmayı ve optimal bir ortam oluşturmayı amaç edinmiştir.

Pikola Giyim'in öncelikli amacı, bilgili ve kaliteli müşteri cevaplarına ulaşmak ve teknolojiden faydalanmak için teknolojiyi kullanmaktır. Gemi Kalite Standartlarına Uygunluk Yönetimi Sistemimiz ile üretimlerimiz sürekli kafa tutmaktadır. Pikola Bebek Giyim için, kaliteli ürün sağlamak ve sunduğumuz tüm Hizmet Ailesi isteklerini en iyi şekilde karşılamak için kolaylık, süreklilik ve çevre dostu olarak hareket etmekten mutluluk duymaktayız.

Diğer Firmalar

Baby & Sport

Bebek Çocuk

Tekirdağ,Tekirdağ Merkez

flag

Baby&Sport Hakkımızda Baby & Sport Giyim, 1995 yılında Tekirdağ’da kurulmuştur. Kaliteli ürünleri ve müşteri memnuniyeti için güvenilir bir markadır. Firmamızın Misyonu Misyonumuz; hem üretimde hem de hizmet kalitemiz ile bebek çocuk giyim piyasasındaki lider marka olma...

Artun Kids

Bebek Çocuk

Tekirdağ,Tekirdağ Merkez

flag

Artun Kids, 2020 yılında Tekirdağ'da kurulan, bebek çocuk giyim sektöründe hizmet vermektedir. Oluşturduğu ilham veren tasarımlarla bir adım öne cıkmayı hedefleyen firmamız ile çocuklarınızın gösterişli ve aydinlatıcı tarafını ön plana çıkarmanız mümkün. Yeni sezon sand...