Perawise Yazılım Ofisi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Perawise Yazılım Ofisi

Yazılım Firmaları
  • 5

Perawise Yazılım Ofisi, 2011 yılında Kocaeli İzmit tarafından kurulmuştur. Oradan beri, müşterilerimize kaliteli web siteleri oluşturma ve iyileştirme hizmeti sunmaktayız.

Şirketimiz anlayışına göre, müşterilerimizin herhangi bir teknolojik çözüm satın almadan önce, onların ihtiyaçlarını ve arzularını anlamamız gerekmektedir. Başarımız, bizim çözümleri müşterinin sorunlarını nasıl çözecekleri konusunda geniş bir farkındalığa sahip olmamıza bağlıdır.

Bizimle çalışmanın avantajlarından en önemlisi, profesyonel, son teknoloji temelli web sitesi kurma ve geliştirme imkanı sunan, Ne istediğinize karar verdiğinizde, onu rahatlatıcı bir şekilde uygulayacak yetenekli projelerimiz arasından seçim yapabileceğiniz uzman ekiplerimizdir.

Güvenilir, özel web sitesi hizmetleri sunan Perawise Yazılım Ofisi, kaliteden ödün vermeden beklentilerinize uygun özel web sitelerinin tasarımı ve kurulumu için devamlı profesyonel destek sunmaktadır. Hızlı ve etkin bir şekilde müşterilerine tatmin edici çözümler sunmaktan mutluluk duyuyoruz..

Müşteri Yorumları
E
Emir
  • 5
    • 06.10.2021

    Diğer Firmalar

    İzmit Yazılım

    Yazılım Firmaları

    Kocaeli,Körfez

    flag

    1998 yılında kurulan İzmit Yazılım, Kocaeli’deki en iyi web tasarımcılarından oluşuyor. Bizim ekibimiz bir www.projesi geliştirmekten tutunda intranet çözümlerine kadar her çeşit altyapı bilgilerinden geliyor ve uygulamalarda sana renkli üst düzey kaliteyi sağlamayı ama...

    İzmit Yazılım Şirketi

    Yazılım Firmaları

    Kocaeli,İzmit

    flag

    İzmit Yazılım Şirketi, 2011 yılından bu yana Kocaeli/İzmit alanında kurumsal müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak üzere yazılım geliştirme hizmetlerinde başarıyla çalışmaktadır. Öncelikli hedefimiz, teknoloji alanında son derece süratli bir çözüm arayışına girerek,...