Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Panço

Bebek Çocuk
  • 0

Panço olarak 2013 yılında Şanlıurfa’da doğmuş bir markayız. Günümüzde lider bebek giysisi sektöründe Panço, yenilikçi ve hassas çocuk konseptini tüketicilere sunuyor. Uzman ekiplerimizle soğuk işlenmiş pamuktan üretilen her parça, dikkatli ince çalışma ve uzmanlıkla tasarlandı.

Kalite İstanbul'da buluşuyor. Ürünlerimizin her biri özenle üretildi ve en modern teknolojiler kullanılarak gözetim altında serbest bırakıldı; müşterilerimizden gelen geribildirimler göz ardı edilmedi. Kaliteyi ve mali açıdan faydaları beraber keşfetmeye odaklanarak her parçayı hayata geçirerek tüketicilere her zaman en iyiyi sunmaya çalışıyoruz.

Ürettiğimiz ürünler, Reebok, Tommy Hilfiger ve diğer Avrupa üreticileriyle çalışmaya ihtiyacımız var. İçeriklerindeki sadesinden başlayarak tamamen son derece özel. Geleneksel formu teknolojinin sağlamış olduğu armoniyeli bir bilgi oluşturmaktan oluşturulmaktadır. Farklı kategorilere ayrılan ürünler, hayal gücüne ve tasarlamaya da espiriyi katmaktadır. Bunu yaparken, standartlarımızın üzerinde yenilikçi şekilde çalışıyor ve çocuğunuzun maddi durumuna empati kurmak için her türlü riski alıyoruz.

Tasarımını kendi evimizde üretiyoruz. Taviz vermeden nitelikli hususiyeti yakalama ve ürettiğimiz her bir parçayı özenle değerlendirmeyi kendimize prensip ediniyoruz. Aynı zamanda Panço olarak, misyonumuzdan hiçbir şey kaybetmeden tıbbı şartların ve çevreye saygının gerekliliğini unutmayarak sürdürüyoruz.

Tasarımlarımız, kaliteyi arttırarak, moda ve trendleri gerçek anlamda çocuk modasına taşıyor. Kolaylıkla takip edilebilen hem modeller hem de renkler bizim asli özelliklerimizdir. Bir pozitif etki kazanmak ve insanlarla kalıcı ilişkiler kurmak da firmamızın hedefidir.

Şanlıurfa’da doğdu ve büyüdük, genişleyen toplumu desteklemekten gurur duyuyoruz. Kendimizi geliştirmeyi sürekli önceliyor ve tüm çalışanlarımıza disiplinli çalışma yetkinlikleri kazandırmak için uyguluyoruz. Tüm bunları yaparken Panço 'nun kurulduğu her insan gelişimayı hedeflemekte. Bizler, Çocukların yaşam alanlarını daha iyi hale getirmek için Panço ile yola çıktık ve bu alanda yaptıklarımızın kanıtı olarak buradayız.

Diğer Firmalar

Şanlıurfa,Şanlıurfa Merkez

flag

متجر لينا كيدز, 1995 yılında Şanlıurfa merkezli olarak kurulmuştur. Firmamız bebek ve çocuk giyim sektöründe faaliyet göstermektedir. Deneyimli ekibimizin gösterdiği tutkulu çalışmalar neticesinde çok kısa zamanda hızlı büyümeyi sağlamış olup, hedeflerimize ilerlemektey...

İdil Baby

Bebek Çocuk

Şanlıurfa,Şanlıurfa Merkez

flag

İdil Baby: 2013 yılında Şanlıurfa'da kurulmuş, özgün tasarımları ile markalar arasındaki rekabet verimi en üst düzeyde olan İdil Baby. Üretim süreçlerindeki standartlar etik ve sosyal sorumluluk açısından özenle takip edilirken, çocuk giyim sektörüne damgasını vurmuştur...

Şanlıurfa,Şanlıurfa Merkez

flag

Baby Rainbow Çocuk Butik, Şanlıurfa ilinde 2004 yılında kurulmuştur. Makul fiyatlar ve kaliteli ürünleri ile bebek giyim sektöründe adından söz ettirmiştir. Firma, geleneksel tasarımların üretim ve sunumunda uzmanlaşmış bir bebek giyim mağazasıdır. Markamız kaliteyi, mü...