Ozyozgat Tekstil Dokuma

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Ozyozgat Tekstil Dokuma

Kumaş Üreticileri
  • 0

Ozyozgat Tekstil Dokuma,Kumaş üreticisi sektöründe 2000 yılından bu yana hizmet veriyor. İlkemiz müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde yenilik ve çözüm odaklı, güvenilir bir hizmet sunmaktır. Uşak'ta bulunan merkezimizyle birlikte, sizlere uygun fiyatlara kaliteli ve kalıcı ürünler sunmaya odaklanıyoruz.

Firmamız deneyimli ekibi ile birlikte, profesyonel ve güvenilir bir kumaş arama deneyimi sağlamayı hedeflemektedir. Tekstil ürün grupları geniş tutulurken, tasarım en son teknoloji ile desteklenmektedir. Müşterilerimize sunduğumuz ürünler çeşitli modelleri, renkleri ve dokuları içerir.

Titiz üretim kalite sistemi ile bizi lider bir konuma getirdi ve bize hedeflerimizi ulaştırmada yardımcı oldu. Müşterilerimize eksiksiz bir satış sonrası hizmet sunmak için belirli standartlar takip ederek sizin memnuniyetinizi %100 garanti ediyoruz.

Firmamız ve ürünlerimiz hakkında daha fazlasını keşfetmek isterseniz, tercih ettiğiniz metodla (telefonla ya da internet aracılığıyla) her zaman temasa geçebilirsiniz. Size %100 mağaza keyfi yaşatmayı amaçladığımızdan, sorularınız için mutlaka bize ulaşın.

Diğer Firmalar

Uşak,Uşak Merkez

flag

Özkaşif Tekstil ve Diş Ticaret Sanayi, 2000 yılında Uşakındaki taahhüdümüze sadakat göstermeyi kendimize ilke edinmiş olan fabrika, artan talepleri karşılamak için ek üretim kapasitesini sürekli olarak arttırmaya devam etmektedir. Kumaş sektöründe sahip olduğumuz 20 yıl...

Özkaşif Tekstil

Kumaş Üreticileri

Uşak,Uşak Merkez

flag

Özkaşif Tekstil; 1996 yılında Uşak ilinde kurulmuş olan bir kumaş fabrikasıdır. Mükemmel kaliteyi güvenilirliğini temel alan ve en son teknolojilere sahip bölgeselleşmiş üretim sürecimize olan sadakatimiz, en kaliteli malzeme, hammadde ve kumaş iplikleri ile sadece müşt...