Özturk Oto Yedek Parça

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Özturk Oto Yedek Parça

Otomobil Yedek Parçacıları
  • 0

Özturk Oto Yedek Parça, 2020 yılında Bolu'da kurulmuş olan otomobil yedek parça sektöründe hizmet veren bir firmadır. Günümüze kadar sağladığı hizmetlerle övgü alan Özturk Oto Yedek Parça, çalışanları ve ar-ge departmanı ile hastaneler arasında sıkı bir bağ göstermektedir.

Tüm araçlar için uygun parça ve ekipmanlar temin eden Özturk Oto Yedek Parça, müşterilerine kaliteyi ilke edinmiş hizmet sunmaktadır. Hizmet verdiği her alanda titizlik ile çalışan ekibi ile araçların tamire pantasilni sürmesini sağlayan Özturk Oto Yedek Parça, kaliteli hizmet anlayışı ile tüm müşterilerinin memnuniyetini hedeflemektedir.

Özturk Oto Yedek Parça olarak, müşterilerimizin tatminini en yüksek düzeyde sağlamak için her zaman kaliteli malzemeler kullanılmasına ve zamanla gelen yeniliklerin değerlendirilmesine büyük önem veriyoruz. Kalite standartlarımız doğrultusunda sektöre kazandığımız geniş ürün yelpazeleri, müşterilerimizin aradıkları ürünleri piyasada bulmalarını kolaylaştırmaktadır.

Diğer Firmalar

Şahin Ticaret Oto Yedek Parça

Otomobil Yedek Parçacıları

Bolu,Bolu Merkez

flag

Şahin Ticaret Oto Yedek Parça, ticaret ana disiplini olan otomotiv sektöründe yer alan ve 2009'da Bolu, Bolu'da kurulmuş bir firmadır. Güvenilir ürünlerinden dolayı müşterileri tarafından sürekli takdir edilen ve beğenilen firma, uzman ekibi ile siz değerli müşterilerin...

Bolu As Otomotiv Yedek Parça

Otomobil Yedek Parçacıları

Bolu,Bolu Merkez

flag

Bolu As Otomotiv Yedek Parça; 1995 yılında Bolu'da kurulan, otomobil yedek parça sektöründe faaliyet gösteren ve başarılarıyla İstanbul'daki birçok firmadan önde olduğunu ispat eden bir firmadır. Firmamız Bolu sevilen ve takdir edilen bir firma olma hedefiyle müşteri me...