Özkaşif Tekstil Ve Diş Ticaret Sanayi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Özkaşif Tekstil Ve Diş Ticaret Sanayi

Kumaş Üreticileri
  • 0

Özkaşif Tekstil ve Diş Ticaret Sanayi, 2000 yılında Uşakındaki taahhüdümüze sadakat göstermeyi kendimize ilke edinmiş olan fabrika, artan talepleri karşılamak için ek üretim kapasitesini sürekli olarak arttırmaya devam etmektedir. Kumaş sektöründe sahip olduğumuz 20 yıllık tecrübeyle en iyi hizmet anlayışını sürekli olarak geliştirmekteyiz.

Verimlilik ve Kalite, firmamızın her şeyden önce gelen temel değerleridir. Yüksek verimlilik ve global standartlara uyan kalite ile profesyonel üretim tesislerimizde ürettiğimiz ürünler denetlenen kalite standartlarıyla isteklerine cevap olmalıdır.

Sürdürülebilirlik , firmamızın ürünlerinin üretiminde kullanabileceğimiz hammaddelerin kapsamlı bir kaynağa sahip olduğundan emin olabilmemizi sağlıyoruz. En yenilikçi teknolojileri kullanarak, temiz doğaya uyguladığımız sorumlulukla ambalajlama çözümlerimiz geri dönüşüm odaklıdır

Özkaşif Tekstil ve Diş Ticaret Sanayi her zaman müşterilerimizin beklentilerine cevap vermek en büyük amacımız olmuştur. Pozitif bir işbirliği ortamında, özel üretimler hazırlayarak ihtiyaçlarınızı karşılıyoruz. Müşteri tatmini açısından sonuç almaya ve kalite süreçlerimizi geliştirmeye devam etmekteyiz.

Diğer Firmalar

Özkaşif Tekstil

Kumaş Üreticileri

Uşak,Uşak Merkez

flag

Özkaşif Tekstil; 1996 yılında Uşak ilinde kurulmuş olan bir kumaş fabrikasıdır. Mükemmel kaliteyi güvenilirliğini temel alan ve en son teknolojilere sahip bölgeselleşmiş üretim sürecimize olan sadakatimiz, en kaliteli malzeme, hammadde ve kumaş iplikleri ile sadece müşt...