Özkaşif Tekstil

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Özkaşif Tekstil

Kumaş Üreticileri
  • 5

Özkaşif Tekstil; 1996 yılında Uşak ilinde kurulmuş olan bir kumaş fabrikasıdır. Mükemmel kaliteyi güvenilirliğini temel alan ve en son teknolojilere sahip bölgeselleşmiş üretim sürecimize olan sadakatimiz, en kaliteli malzeme, hammadde ve kumaş iplikleri ile sadece müşteri memnuniyetini hedefleyen bir alan haline gelmiştir.

Kalite ve Güvenlik; İçeriğinin belirlenmesi, üretim, satış ve dağıtım süreci; Özkaşif Tekstil, ISO9001: 2015 kalite yönetim sistemine uygun kalite standartlarına bağlı olarak, tüm ADA özel Denetim Standardları, OEKOTEX 100 Kozmetik Güvenlik Yönetmeliği, H&TOP test, her yıl kanal testi standartlarına dikkat ederek calışarak titizliğiyle üretiyoruz. Böylece, ürünlerin üzerindeki tüm güvenlik kontrolleri son derece dikkatli bir şekilde sağlamaktayız.

Müşteri Odaklı Hizmet; Müşteri odaklı hizmet anlayışımız seramik sektöründe yükselen bir öncüdür. Her zaman müşterilerin ihtiyaçlarını anlamaya çabalar ve böylece yeni ürünler, disignlar ve verimlilik paketleri aramaya karar veririz. Hedefimiz, müşterilerimize yeterince ekonomik, en iyi performansa sahip ürünler sağlamaktır. Özkaşif Tekstil size en iyiyi sunmaya aday; kaliteden ödün vermeden müşterilerin beklentilerinin üzerinde hizmet sunmaktayız.

Müşteri Yorumları
D
Dyt.Uğur Taylan
  • 5
    • 07.09.2019
    N
    Newsletter Ozkasiftekstil
    • dokuma kumaş üreticisi

  • 5
    • 04.09.2015

    Diğer Firmalar