Özgül Oto Yedek Farça

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Özgül Oto Yedek Farça

Otomobil Yedek Parçacıları
  • 0

Özgül Oto Yedek Parça, 2017 yılında Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde kurulmuş olan otomobil yedek parça satış mağazasıdır. Geniş ürün yelpazemiz 20 yıldır otomotiv sektöründe güvenilen ve tercih edilen markaları içerir. Raflarımızda yer alan her ürün sürekli en düşük fiyatla optimum hız ve kalite anlamında müşterilerine sunulur. Uzman ekibimiz gerekli desteği vermektedir. Kurumsal olarak sahip olduğumuz 25 yıllık deneyim sektöre olan hakimiyetimizi ortaya çıkarmaktadır.

Özgül Oto Yedek Parça’nın Avantajları: Firmamız en güncel teknolojiyi ve yenilikleri takip ederek uzman personelimiz, yüksek müşteri memnuniyeti ile kaliteli ve temiz çalışma ortamı içinde olmak amacı ile daima dürüst bir yaklaşımla çevremize hizmet etmektedir. Mağazamızı ziyaret eden misafirlerimiz aynı zamanda güler yüzlü personelimizin de yardımlarıyla kaliteli hizmet alırlar. Müşteri istek ve taleplerini karşılamak adına satış alanımızda bulunan müşteri temsilcimiz her zaman hazırdır.

Özgül Oto Yedek Parça’nın Hedefleri: Biz kitlesine ve geleceğe odaklanarak hizmet kalitesini arttırmak için müşteri ihtiyaçlarının karşılanmasına odaklanıyoruz. Özgül Oto Yedek Parca olarak, müşterilerimize memnuniyeti daima öncelikli tutuyor ve rekabetçi fiyatlarla iyi hizmet anlayışımızı sürdürüyoruz. Yeni ve farklı ürün seçenekleriyle firmamız hep başarıya ulaşmak için elinden geleni yapmakta ve müşteriye maksimum hizmet ve faydayı sunmaktadır.

Diğer Firmalar

Üniversal Yedek Parça

Otomobil Yedek Parçacıları

Diyarbakır,Yenişehir

flag

Üniversal Yedek Parça 1998 yılında Diyarbakır'ın Yenişehir semtinde kurulmuş bir otomobil yedek parçacısıdır. Biz, hayatınızın her anında sizlere yardımcı olmak için gösterdiğimiz eforla pazarın kalite standartlarını yakalamış, müşterilerimizin beklentilerini karşılayan...