Özel Metropol Karşıyaka Tıp Merkezi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Özel Metropol Karşıyaka Tıp Merkezi

Özel Hastaneler
  • 3.7
Müşteri Yorumları
A
Ali Cenk Mutlu
  • Personelleri çok iyi, hepsi güleryüzlü ve yardımsever. Ayrıca Dr.Zeki Gül bey ile Dr.Batuhan Hazer bey "mükemmel ötesi" iki hekim...

  • 5
    • 13.12.2023
    M
    Mustafa Kılıç
  • 5
    • 12.12.2023
    C
    Cahit Ertemiz
    • Karşıyaka deyince Metropol grubunu vede Cerrah BARIŞ ZAMANDAR Doktorumuzu ^Tek geçerim.^ 10 yıla aşkındır hastasıyız kurumun. Barış Zamandar hocayı ve metropolu tüm hastalara tavsiye ederim. İşin ehli vede beyefendi,ilgili bilgili çok iyi cerrah.

  • 5
    • 28.11.2023
    A
    Aysu Kara
    • Ailemizle her gittiğimizde çok memnun kaldığımız bir merkezle ilgili yorumları okurken bir yoruma takıldım.. Şahsın biri acil doktoruna alerjisi oldugunu söylemiş ama hangi ilaçlar olduğunu bile belirtememiş ama evinde yattığı yerden ilaç söyleyen, bir sorun olsa hiç bir sorumluluğu olmayacak bir şahsı arayıp o ne derse onu yaptırmaya çalışmış özel istekleri kabul görmeyince doktorun ayıplamasıyla karşılaşınca yorum yazarak klavye delikanlılığı yaparak kötülemeye çalışan bir tipi farkettim.. Ayrıca olayda 'Birşey olmaz olmaz yaptır geç,' diyen bir profdan ??? bahsedilmiş.. nasıl bir profsa telefonla bir doktorun tedavisine karışabilecek terbiyeye sahip.. şahsen ben çok utandım.. Gerçi Serzenişlerde bulunan şahsın başka yerlere olan yorumlarını biraz okuyunca daha da utanıp şahsın hangi kafada olduğunu yorumunun yersiz ve güvenilmez olduğunu anlamış oldum.. Şahıs basit bir oto yıkamayı bile ön bölgeleri tozlu bıraktı diye bile şikayet edip yorum yazmış.. Komedi gibi.. Diyeceğim Allah doktorlarımıza bu tiplere karşı yardımcı olsun Güç versin.. ( trip mrip ya ma ) gibi kelimelerle cümle kuran birinin doktorları emir eli olarak kullanamayınca olayları çarpıtarak basit bir bulantıyı bile canımla cebelleşiyorum gibi kendisini acındıran birinin evden klavye delikanlılığı yapması komedi gibi. Neyse ki tüm kötü niyetli insanlara karşı Doktorlarımız iyi ki varsınız.. Allah sizi eksik etmesin..

  • 5
    • 31.10.2023
    a
    a a
    • Allah düşürmesin hastanelere. Bugün sabah 7 gibi acile gittim. Pratisyen Tolga Ahi bey ilgilendi. Bakın burdan tüm doktorlara seslenmek istiyorum. Aynı sorunu zübeyde hanım tıp merkezindede yaşadım. Bazı doktorlarımız şu egolarından arınsın öyle hekimlik yapsın. Ben alerji ürtiker hastası olduğum için tolga hocaya bunu belirttim. Şiddetli bulantı kusmam olduğu için metpamit yapacağını ama bunun ürtikeri tetikleyebileceğini söyledi. Alerji doktorumda Prof. Cengiz hocam, ilaç alerjisinde şunu kullanamazsın dieyemem. İlaç derya deniz bir konu. En kötü beni ararsın die koskoca profesör numarasını verdi bana. Ve bende bu durumu alerji hocam profesöre sormam gerektiğini söyledim. Profeaörü o saatte aramama rağmen hemen açtı ve evet vurulabilirsin bişi olmaz dedi. Hekimiz yani tolga hoca resmen trip attı laf soktu, orda ben canımla cebelleşiyorum. "Bu nasıl iş ya, telefonla brifing veriyor " dierek çıktı gitti odadan. Bir dahada gelmedi. Sonuç itibari ile hemşire bayan serumu hazırladı ve vuruldum. Çok şükür bişide olmadı. Demekki adam boşuna prof. olmamış. Bakın bir daha söylüyorum hastaya karşı saygılı davranının, egolarınızdan arının.

  • 1
    • 24.10.2023

    Diğer Firmalar

    Kahramanlar, 1414. Sk. 2-12, 35230 Konak/İzmir, Türkiye

    Manavkuyu, 250. Sk. No: 23, 35001 Bayraklı/İzmir, Türkiye

    İzmir,Konak

    flag

    Çınarlı, Anadolu Cd. No:14, 35110 Konak/İzmir, Türkiye

    İzmir,Konak

    flag

    Yenişehir, İşçiler Cd. No:126, 35170 Konak/İzmir, Türkiye

    Özel Egepol Hastanesi

    Özel Hastaneler

    İzmir,Konak

    flag

    İller Bankası Halide Edip Adıvar Bulvarı, Güneşli, 507. Sk. No:3, 35270 Konak/İzmir, Türkiye

    İzmir,Karabağlar

    flag

    Basın Sitesi, İnönü Cd. 471/A, 35000 Karabağlar/İzmir, Türkiye

    Özel Su Hospital

    Özel Hastaneler

    İzmir,Konak

    flag

    Kahramanlar, 1397. Sk. No:1, 35230 Konak/İzmir, Türkiye

    İzmir,Konak

    flag

    Yenişehir, Gaziler Cd No:353/4, 35170 Konak/İzmir, Türkiye