Özel Medicabil Hastanesi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Özel Medicabil Hastanesi

Özel Hastaneler
  • 3
Müşteri Yorumları
B
Bahar Kurt
  • Değerli Dr um Nurcan Güler hanımefendiye ilgi alakaları ve engin tecrübesi ile bana uygulamış olduğu tedavi ve gülen yüzü için sonsuz teşekkürler.

  • 5
    • 19.12.2023
    Ю
    Юрий Данович
    • Poliklinikte ayaktan tedavi altına alındı. Kliniğin farklı dillerde hizmet vermesi oldukça uygundur. Dr. Nurjan Hanım'a ve çevirmen Elena'ya teşekkür ediyorum.

  • 5
    • 18.12.2023
    L
    LUCKY
    • göze gittim hiç memnun kalmadım.. yaşı başını almış doktor demek bana göre tecrübe demek... yakın gözlüğü aldım ama. sadece gazete cep tlf gibi görmede işime yarıyor. asıl masa başında bilgisayarda çalışırken bana gerekliydi. mesafe kısa. elimde yakın gözlüğü var ama ben ekranın içine giriyorum görmek için. benim böyle birsey söylemem gerektiğini ben bilmem ki... BUNUDA GÖZLUKLERİ YAPTIRDIĞIM YER SÖYLEDİ. SORDUMU DİYE BENDE HAYIR DEDIM... DEMEK Kİ ONUN SORMASI GEREKİRDİ. ben ne anladım yakın gözlük den o zaman. doktorun bana ne amaçla kullanacağımı sorması gerekirdi. bana klasik yakın işte yani yakın gözlüğü verdi geçti. başka hasneden randevu alıp yine gözluk alacağım hiç memnun kalmadım.. tek doktor da var zaten.

  • 1
    • 15.12.2023
    S
    Sezin Yasa Pir
  • 1
    • 14.12.2023
    H
    Hamiyet Yildirim
    • 11/12/2023 tarihinde check up yapmak üzere medicabil hastanesine gittim.daha evvel eşiminde benimde şüpelerimiz vardı. Ancak ilk safahdan itibaren o kadar güzel ve güler yüzle karşılandık'ki kendimizi evimizde gibi his ettik. Her saffasında 10 ayrı konusunda uzman doktorlarımız detaylı tetkik ve muayeneleri ile tedavi dahil yakınen açıklayıcı bir şekilde yaklaşımları ilgileri beni ve eşimi çok çok memnun etti. Check up yaptırmadan önce bir çok hastane ile görüşüp bilgi aldım,en detaylı ve en uygun fiyatlı medicanabil olarak karar verdim tüm kanser taraması 10 ayrı doktor ve bir çok tetkikleri ile diyer araştırmalarıma göre çok fark var.eşimde bende iyiki medicanayı tercih ettiğimiz için çok memnunuz.her birimdeki doktorlarımıza göstermiş oldukları yakın sıcak güler yüzlü yaklaşımları için çok çok teşekkür ederiz. Ayrıca her saffasında yanımızdan bir an bile ayrılmayan güler yüzünü sabrını ilgisini alakasını hiç eksik etmeyen sayın irem ŞEN hanımefendiye,ilk görüşmemizden itibaren yine güler yüzünü ilgisini alakasını eksik etmeyen sayın murat öZKAN beye,exstra ilgisini içten detaylı yaklaşımını gösteren güler yüzlü iç ısıtıcı moral verici konuşmalarıyla tek tek anlatan diyetisyen doktorumuz sayın Merve BAHTİYAR hanımefendiye,yine üroloji doktorumuzun göstermiş olduğu sıcak güler yüzlü çok detaylı anlatımı tedavi sürecini sabırla anlatımı ile ilgi,alakası ayrıca belirterek çok çok teşekkür ederiz.ayrica ismi şuan aklıma gelmeyen tüm doktorlara,ilk karşılama biriminden tüm çalışanlara aynı vesile ile sayın başhekimliğe eşim ve kendi adıma ayrı ayrı saygılarımızla teşekkürlerimizi iletir,harika çalışmalarınızın devamını temenli ederiz. Hamiyet yıldırım.

  • 5
    • 14.12.2023

    Diğer Firmalar

    Bursa,Nilüfer

    flag

    Esentepe, Sanayi Cd. No:169, 16130 Nilüfer/Bursa, Türkiye

    Bursa,Nilüfer

    flag

    Karaman, Selim Sk. No:3, 16130 Nilüfer/Bursa, Türkiye

    Bursa,Osmangazi

    flag

    Dikkaldırım, Dikkaldırım Cd. No:79, 16090 Osmangazi/Bursa, Türkiye

    Fevzi Çakmak Caddesi, Kırcaali Mahallesi 76, Kırcaali, 16040 Osmangazi/Bursa, Türkiye

    Bursa,Osmangazi

    flag

    Hüdavendigar, 6. Havuz Sk. No:9, 16090 Osmangazi/Bursa, Türkiye

    Bursa,Osmangazi

    flag

    Küplüpınar, Ayber Cd. No:84, 16200 Osmangazi/Bursa, Türkiye

    Gnkv

    Özel Hastaneler

    Bursa,Yıldırım

    flag

    Sinandede, 6. Sakarya Sk. No:40, 16350 Yıldırım/Bursa, Türkiye

    Hayat Aloyoon

    Özel Hastaneler

    Bursa,Osmangazi

    flag

    Kırcaali, Fevzi Çakmak Cd No:76, 16220 Osmangazi/Bursa, Türkiye