Özdemir Kimya

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Özdemir Kimya

Kimya Şirketleri
  • 0

Özdemir Kimya, 2001 yılından beri faaliyet göstermektedir. Kalite ve müşteri memnuniyetiyle sürekli kendini yenilemeyi benimseyen Özdemir Kimya, kimyasal üreticisi olarak Bayrampaşa, İstanbul’da bulunmaktadır. Geniş teknolojik tesisleri, deneyimli profesyonellere sahip ekibi ile kaliteli ürünler sunmayı amaç edinmiştir.

Firmamızın temel prensibi, her koşulda ve kotalarda müşterilerimize kusursuz hizmet sunmak olmuştur. Performans ve standart esaslarını en üst seviyede tutarak konforlu iş ortamı sunuyoruz. Teknolojik sistemlerimiz ile aynı zamanda etkin bir fiyat politikasına da imza atıyoruz.

Çevreyi ve çeşitli işlemler sağlamak için sürdürülebilirlikte lider ilkeler geliştiren firmanın binaryoperandals gibi tescilli sistemleri var. Jurnalistlere ve tüketicilere firmamız hakkında bilgi paylaşımı gerçekleştiren CSR programları kapsamında, geri verdiğimiz toplumsal desteklere sürekli önem veriyoruz.

Güvenilir bir tedarik partneri olan firmamız, tüm müşterilere nezih ve satış sonrası destek hizmetleri ile eş zamanlı hizmet veriyor. Müşteri görüşlerini kesintisiz olarak benimsediğimiz stratejimiz ile deneyimli çalışanlara sahibiz.

Özdemir Kimya, müşterilerine hizmetleri ile dolu güvenilir bir partnere sahip olmalarını sağlamaktadır. Sektörel alanda sağladığı çalışmalar ile rekabet gücünü koruyan Firmanın saygınlığını sürekli tazeleyen ve geliştirici projeleri her geçen gün artmaya devam ediyor.

Diğer Firmalar