Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Ozan Tekstil

Kumaş Mağazaları
  • 0

Ozan Tekstil; 2012 yılında Diyarbakır Bağlar bölgesinde kurulmuş olan bir Kumaş Mağazasıdır. Bizler, müşterilerimize her zaman en kaliteli ürünleri sunmak için çalışmakta ve yardımcı olmak adına elinden geleni yapmaktayız.

Ozan Tekstil olarak, tahsis edilen Kalite Sertifikası ile hiçbir maddeden oluşan ürünlerin satışını yapmamak suretiyle kaliteden asla taviz vermemeyi taahhüt ediyoruz. Kaliteden ödün vermeksizin ürünleri sunmaya devam ediyoruz.

Ticarette, müşterilerimizin memnuniyeti üzerine önceliğimizdir. Buna dayanarak, dürüstlük ve üstün hizmet anlayışımız ile Ozan Tekstil olarak hedefimiz her açıdan kaliteli bir ürün satışı gerçekleştirmektir.

Müşterilerimizin memnuniyetini ilke edinmiş olan Ozan Tekstil, sürekli ar-ge çalışmalarına odaklanarak, oldukça uygun fiyatlarla müşterilerine yakın bir şekilde sunulabilen taze modeller sunmak için çaba göstermektedir.

Bizler Ozan Tekstil olarak, sizler betimlediğiniz isteklerinizi ile size üstün hizmet sunuğumuzdan emin olmanızı ve siz değerli müşterilerimizin ürünlerimizin kalitesini test etmenizi sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz.

Diğer Firmalar

Yiğit Tekstil

Kumaş Mağazaları

Diyarbakır,Bağlar

flag

Yiğit Tekstil, 2000 yılından beri Diyarbakır’da başarılı şekilde hizmet vermektedir. Sektör olarak perakende kumaş mağazası seçtiğimiz Yiğit Tekstil; güvenilirliği, kaliteli ürünleri ve kesintisiz hizmet anlayışı ile müşterilerinin saygısını kazanmıştır. Müşterilerimizi...

Emin Tekstil

Kumaş Mağazaları

Diyarbakır,Bağlar

flag

Mahallesi Emin Tekstil, 1999 yılında Diyarbakır Bağlar Mahallesinde kurulmuş olup perakende kumaş mağazacılığı alanında hizmet vermektedir. Günümüzde gelişen teknolojiden faydalanarak müşteri memesine hitap etmek için son derece güvenli ve teknolojik sistemlere sahip on...

Diyarbakır,Kayapınar

flag

Vilinze Deyasli Perde & Kumaş, 1996 yılından beri piyasada faaliyet gösteren, Diyarbakır merkezli kumaş sektörünün öncü firmalarından biridir. Kaliteli ürünleri ile müşterilerine hitab eden Vilinze, sektörünün en güncel trendlerini yakından takip ettiği ve trendlere gör...