Öz Bursa Kumaş Pazari

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Öz Bursa Kumaş Pazari

Kumaş Mağazaları
  • 3

Öz Bursa Kumaş Pazarı 1999 yılında Denizli'de kurulmuştur. Uzman kadromuzla, satın alma isteklerinize en üst düzeyde hizmeti sunmak için uğraşıyoruz. Kaliteli güvenilir ürünleri standartlarımıza uygun bir şekilde müşterilerimize sunuyoruz. Ürün seçimimiz memnuniyetinizi koruyacak ve size cazip fırsatlar antolamaktan hoşlanacağımızdan emin olabilirsiniz.

Kalite Politikamız Her zaman kaliteli ve taze ürünleri satmayı taahhüt etmektedir. Yüksek kalitedeki ürünlerimizin güvenirliliğini sağlamak için endüstrideki güncel teknolojileri ve deneyimli kadromuzu kullanıyoruz.

Hizmet Anlayışımız Müşterilerimize profesyonel ve sıcak bir yaklaşım benimsemekteyiz. Siparişlerinizi kısa sürede teslim etmeyi öncelik olarak veriyoruz. Müşteri görüşlerimizi her zaman değerlendiriyoruz ve müşteri memnuniyetinin her zaman en önemli olduğumuzu unutmadığımızdan emin olun.

Müşteri Yorumları
U
Ulaş Hayırlı
  • 5
    • 07.03.2021
    A
    Ali ihsan Civaroğlu
    • Ucuz yazdigina bakmayin. Tillemde metresi 15 lira olan kumas 20 lira. Gidin tillemden alin. Zaten bugun gidince anladim neden hic musterisinin olmadigini.

  • 1
    • 10.09.2019

    Diğer Firmalar

    Gürlesin Kümaş

    Kumaş Mağazaları

    Denizli,Denizli Merkez

    flag

    Gürlesin Kümaş Perakende Mağazacılık, 2014 yılında kurulmuş bir perakende kumaş mağazasıdır. Şirketi Denizli merkezli olarak konumlandırmıştır. Sektörde liderliği ve deneyimli nitelikleri ile tescilli bir kuruluştur. Gülesin Kümaş, unsur ve detayların karışımıyla güncel...