Öykü Kids

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Öykü Kids

Bebek Çocuk
  • 2.4

Öykü Kids 2017 yılından beri Tekirdağ bölgesinde kurulmuş bir bebe çocuk üreticisi olarak faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Söz konusu ürünlerimizin en iyi olması adına titizlikle ince detaylar dikkate alınarak kalite standartları korunarak üretim sağlanmaktadır.

Misyonumuz, hayatınızın her anında size eşsiz anlar yaşatmak ve bu anları renklendirmek. Hedefimiz; hayatınıza pozitif etki sağlamak ve çocukların oyuncakla barışma hikayelerini desteklemek. Öykü Kids ailesi olarak, ekibimizi ve ortaklarımızı sürekli geliştirerek, çocukluk yaşamın da değişimin öncüsü olmaya devam ediyoruz.

Tekirdağ bölgesinde kurmuş olduğumuz bu aile şirketinde; hep sizin, çocuklarınızın, reyonlarınızın ve geleceğimizin iyi olması adına çalışıyoruz. Bizi farklı kılan oda ilgili servis ve ürün kalitemizdir. Türkiye’nin diğer noktalarına tarafımızca toptancı olarak yapılan satışlarımızla müşterimizi bulunduğu her ortama ulaştıralım.

Yüksek standartlarımızı korumak ve çocuklara sağlıklı zaman geçirmelerini sağlamak için, Tekirdağ’da üretilen ürünlerimiz aylık belli aralıklarla kontrol edilmektedir. Bizimle çalışan tüm kişilerin aynı özeni gösteriyor, çocukluk mutluluğunu Yaşatan oyuncakların güvenliği için her koşulda emeği geçiyor.

Öykü kids olarak her yaştaki çocuğa hitap eden, geniş ürün gamımız ile her ortama uygun çözümler sunuyoruz. Yaratıcı oyuncak modelleri ve görsel olarak anlaşılır kavramlar nedeniyle çocukların zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefliyoruz.

Vizyonumuz; Mutlu, eğlenceli ve güzeldir. Konforlu ve kaliteli ürünlerimiz sayesinde evde oyunculuk sever , tatil amacıyla çıkan veya okula giden her çocuğa özel seçeneklerimiz mevcuttur. Kullandığınız ürünlerle istediğiniz yaşam kalitesini elde edebileceksiniz. Bizim misyon ve vizyonda herhangi bir değişime gerek yok çünkü biz tüm çocukların dünyasını ve gelişimlerini daima büyümeye teşvik etmek için buradayız.

Müşteri Yorumları
S
Sennur Inam
  • 1
    • 10.01.2023
    S
    Sevim Hançer
  • 1
    • 06.03.2022
    E
    Ege Berk Özbek
  • 1
    • 17.09.2021
    Y
    Yasemin TANYILDIZ
  • 4
    • 10.09.2021
    e
    erol gülşen
  • 5
    • 02.02.2021

    Diğer Firmalar

    Tekirdağ,Tekirdağ Merkez

    flag

    – Türkiye Pikola Bebek Giyim, 2011 yılında kurulmuş bebe çocuk giyim üreticisidir. Tekirdağ yakınlarındaki zengin dokuma köylerinden ithal edilen hammaddeler ile oluşturulan standartlar doğrultusunda, kaliteli en uygun fiyatlara satılan Pikola markası bebe ve ya çocuğun...

    Baby & Sport

    Bebek Çocuk

    Tekirdağ,Tekirdağ Merkez

    flag

    Baby&Sport Hakkımızda Baby & Sport Giyim, 1995 yılında Tekirdağ’da kurulmuştur. Kaliteli ürünleri ve müşteri memnuniyeti için güvenilir bir markadır. Firmamızın Misyonu Misyonumuz; hem üretimde hem de hizmet kalitemiz ile bebek çocuk giyim piyasasındaki lider marka olma...

    Artun Kids

    Bebek Çocuk

    Tekirdağ,Tekirdağ Merkez

    flag

    Artun Kids, 2020 yılında Tekirdağ'da kurulan, bebek çocuk giyim sektöründe hizmet vermektedir. Oluşturduğu ilham veren tasarımlarla bir adım öne cıkmayı hedefleyen firmamız ile çocuklarınızın gösterişli ve aydinlatıcı tarafını ön plana çıkarmanız mümkün. Yeni sezon sand...