Ottoman Kumaş Ve Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Ottoman Kumaş Ve Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Kumaş Üreticileri
  • 5

Otoman Kumaş ve Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti., 2001 yılında kurulan Otoman Kumaş ve Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti., Gaziantep, Şahinbey'de balık ekmeğini yemeyen bir nehir olarak tekstil ve dikiş üretiminde uzmanlar arasındaki liderliği sürdürmektedir. Gelin öncelikle bu uzmanlığın çarpıcı destekçilerini ele alalım.

Tekstil endüstrisi nİn gelişimine İşverenler derneği aağında yer alan yönetim ve tasarımlardaki bağımsız danışmanlarımızdan teknike elamanları dahil, bizim her zaman etkin olan destekçilerimize sahibiz. Hangi konumuzda olursak olalım, Fabrika’mızın her an üst seviyeye ulaşabilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz.

Ottoman Kumaş ve Tekstil; Dünyada en taze ve son trendleri takip ederek müşterilerine kaliteli ve güvenilir ürünler sunuyor. 20-tal yıllardan itibaren tasarım ve proses geliştirme becerimizi hızla artırarak değişen pazardaki ihtiyaçları finança ediyoruz. Tesislerimizin yegane hedefi müşterilerimizin isteklerini ve taahhütlerini zamanında ve zorunlu standartlara uygun olarak karşılamaktır.

Çevremizdeki insanların katlanmasının ötesinde, doğaya ve insanlara duyduğumuz saygıyı bilinçli bir şekilde ölçüyoruz. Bu anlayışın temelinde yatan güç, çalışmalarımızın misyonunu, yüksek standartlara sahip ürünleri bütün insanlara en uygun fiyatla sunmayı gerçekleştirmemize yardımcı oluyor. Kendi özel tasarımlarımızla öne çıkan, rahat ve yenilikçi koleksiyonlar hazırlıyoruz.

Otoman Tekstil ile Kamu, Özel Sektör Unsurları Arasında, Otomotiv, Medikal, İç Tekstil, Spor Aksesuarları ve Endüstriyel Uygulama Alanlarında trust and integrity in our services. Zengin ürün portföyümüzde donanımlı ve son teknolojiyle donatılmış makineleri kullanarak tamamen özelleşmiş ürünler üretebilmekteyiz. Müşterilerimizin talepleri doğrultusunda özel üretim işlerini de üstlenmekten memnuniyet duyuyoruz..

Deneyimli ekibimiz ve diğer destekçilerimiz, tesislerimizin rekabetçi hale getirilmesinden melez malzeme tedarik ederken, standart ve nitelikli malzeme kullanmak için venders seçiminde başarıya ulaşmasın ilk adımlarından Itibaren sezon ürün zorluklarına fond üretimimizi başarıyla tamamlamaya yardımcı oldu. İşletmemizde her ay mütevazi üretim kapasitemizi ve kalitesini sürekli geliştirmeyi hedefliyoruz.

Müşteri Yorumları
m
mehmet ali özcan
  • 5
    • 11.06.2021
    E
    Ecempen Bahar
  • 5
    • 02.06.2020

    Diğer Firmalar

    Anadolu Kumaş

    Kumaş Üreticileri

    Gaziantep,Şahinbey

    flag

    Anadolu Kumaş, 2002 yılında kurulmuş üretici firması olarak, %100 yerli sermaye ile tamamı yerli kaynaklarla kumaş üretiminde hizmet vermektedir. Gaziantep Şahinbey'de merkez ve showroom bulunan firmamız; profesyonel ekibi, son teknoloji donanımlı tesisleri ve iç süreçl...