Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Oto Yedek Parça

Otomobil Yedek Parçacıları
  • 5

Oto Yedek Parça, 2002 yılında kurulan ve Samsun ilkadım'da hizmet vermeye başlayan bir otomobil yedek parçacısıdır.Maşallah mevcut firmamızın Türkiye çapinda büyüyen yedek parça hizmeti ağına her geçen gün yeni firmalar ekliyor.

Öncelikli olarak müşterilerin memnuniyetini sağlamak için en doğru işlemleri uygulamak kaydiyla müşterilerine 7/24 hizmet vermekteyiz. Firmamızda aranan her türlü parçanın bulunduğundan,güvenli ve düzenli ödeme avantajlarından, servis noktalarımıza en yakın temin yerleri bulmaya kadar euro standartlarının kullanıldığından emin olabilirsiniz.

Uzman ekibimize internet aracılığı ile telefon, eposta ya da web sitemiz üzerinden veya mağazamızdan birebir ulaşarak size özel teklifler alabilirsiniz. Ayrıca Oto Yedek Parça'da şimdi satışa çıkan tüm ürünlerinde ÇOK YAKIN FIYATLAR! Siz de hemen online sipariş verebilir ya da şubelerimize giderek alışverişi tamamlayabilirsiniz.

Firmamız, her geçen gün artan müşteri potansiyelini, üst düzey hizmet anlayışını ve en güncel bilgi dünyasını keşfederek tam µşteri şatfiyesiyle devam etmektedir.Sürekli gelişen teknolojiyi takip ederek güvenliğin ve konforun siz kullanıcılarımızın hizmetine sunuyoruz. Firmamızın sahip olduğu kalite belgeleri ile sizlerinde desteği sayesinde kusursuz hizmeti en ekonomik şekilde almanızı sağlamaktan onur duyarız.

Müşteri Yorumları
Y
YILMAZ ULUIŞIK
  • 5
    • 23.02.2020
    A
    Arda Srl
  • 5
    • 27.04.2018
    U
    Ufuk Ermis
  • 5
    • 21.01.2018

    Diğer Firmalar

    Tekin Orjinal Yedek Parca

    Otomobil Yedek Parçacıları

    Samsun,Canik

    flag

    Tekin Orjinal Yedek Parça firması, 2019 yılında Samsun, Canik konumunda faaliyete geçti. Tekin Orjinal Yedek Parça tamamen randıman odaklı otomobil yedek parça satışı ve servisi gibi hizmetler sunarken aynı zamanda hem müşteri memnuniyetini hem de kaliteyi sağlamayı hed...