Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Oto Keleşoğlu

Otomobil Yedek Parçacıları
  • 5

Oto Keleşoğlu 2019 yılında Erzincan merkezli kurulan firmamız otomobil yedek parça satış konusunda faaliyet göstermektedir. Şirketimiz usta hekimlikleri ile ortaya çıkan kaliteli hizmet anlayışıyla her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutmuştur.

Motto: yetkin hizmet için, güvenilir ürünler seçmeyi esas alan Oto Keleşoğlu, kazan-kazan prensibinde hareket etmektedir. Uygun fiyatlı ve zengin ürün gamıyla müşterilerimizin bundan çok faydalanacağını öngörüyoruz. Böylelikle isteklerine cevap verme hedefimizin olmasını sağlıyoruz.

Kararlı Hizmet Anlayışı ile vizyonumuza odaklı olarak müşteri memnuniyeti önceliğimiz olmakla birlikte, müşterilerimize 7/24 online destek hizmeti de sağlamak için canla başla çalışıyoruz. Profesyonel ve uzman-hekim ekibi ile sizlere yardımcı olmaktan galip gelmeden isteklerinizi karşılamaya çalışıyoruz.

Kurumsal Yönetim anlayışını esas alan firmamız kalite standartlarını her zaman en yüksek konuma çıkarmaya çalışmaktadır. Sürekli gelişme amacı olan firmamız sizlere en aktif şekilde hizmet veriyor. Satılan ürünlerin teslim zamanından, müşteri memnuniyetinden yoğun bir şekilde mesai harcayarak çalışıyoruz.

Firmamız her ne kadar Otomobil Yedek Parça sektöründe hizmet veriyor olsada, bunun dışındaki servis hatları ve diğer ilgili alanlardaki hizmetlerimiz de devam etmektedir. Kurulduğu günden bu yana Oto Keleşoğlu; her geçen gün büyüyerek ve gelişerek, profesyonelliği artırarak siz değerli müşterilerimize yeni proje ve ürünler sunmaya çalışmaktadır.

Müşteri Yorumları
E
Emre Ozdemir
  • En iyisi ????

  • 5
    • 07.11.2020

    Diğer Firmalar

    Tüneyler Oto Yedek Parça

    Otomobil Yedek Parçacıları

    Erzincan,Erzincan Merkez

    flag

    Tüneyler Oto Yedek Parça; Otomobil yedek parça sektöründe 1996 yılından itibaren erzincan'da hizmet veren tecrübeli bir kuruluştur. Firmamız, müşterilerin otomobillerine uygun en uygun ve en kaliteli ürünleri sağlamak adına işinde göstermiş olduğu başarıyla, otomobil ye...

    Yedekçin Yedek Parça Mağazası

    Otomobil Yedek Parçacıları

    Erzincan,Erzincan Merkez

    flag

    Yedekçin Yedek Parça Mağazası, Erzincan’da, 2012 yılında kurulmuş bir otomobil yedek parça mağazasıdır. Hizmetlerimiz müşterilerimize en kaliteli ürünleri sunmak için disiplinli, sorumlu ve dürüst çalışmalar yapmayı hedeflemektedir. Müşterilerimizin taleplerine tam mana...