Osmanbey Fantazi Kumaş

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Osmanbey Fantazi Kumaş

Kumaş Mağazaları
  • 0

Osmanbey Fantazi Kumaş 2014 yılından bu yana yüksek kaliteli kumaş ürünleri satmakta olan Türkiye merkezli bir firmadır. Konya / Meram bölgesinde bulunmaktadır. Firmanın temel amacı müşterilerine, orjinal ve şık tasarımlar sunmaktır. Müşterilerine sunmuş olduğu her ürün markasıyla gururu yaşatmak ve arasındaki ince kumaşın satışını arttırarak toplum pazarını en üst düzeye gelmesini sağlamak.

Osmanbey Fantazi Kumaş müşterilerine şeffaf ticari fiyatlarla çok çeşitli ürünler sunarak, orta ölçekte kumaş geri kullanımı sağlamaktadır. Osmanbey Fantazi Kumaşın uzman personelleri hiçbir küçük veya büyük sipariş için çaba göstermeksizin müşterilere profesyonel hizmet vermektedir. Firma her gün ürün kalitesinin gelişiminde zorlu çabalar sunmaktadır.

Firma daha sonra, Konya ve Meram bölgelerindeki alıcılar arasında popüler bir kumaş aracı olarak meydana geldi. Azaltılmış ve sıfır maliyetli alıntılar ile müşterilerime hemen teslim edilmez. En iyi kumaş hizmetlerinin her bireye en uygun fiyatlarla sunulması hedeflenmektedir. Firma ayrıca, ince kumaş satışını Artırmak ve kumaş atıklarını azaltmak için rekabetçi fiyatlar sunmaktadır.

Osmanbey Fantazi Kumaş, tasarım danışmanlığı servisi de sunmaktadır. Müşterileri baskı, işleme, boyama, dekorasyon kumaşları ve aksesuarları hakkında ücretsiz stil ve tasarım danışmanlığı alabilir. Osmanbey Fantazi Kumaş, etik şahne kumaşlarını satmakta ve gerekli çevre güvenlik standartlarına uymak üzere üretim sürecini sürekli denetlemektedir.

Diğer Firmalar

Elit Kumaş Evi

Kumaş Mağazaları

Konya,Meram

flag

Elit Kumaş Evi, konumu Konya'daki bir kumaş mağazasıdır. 2010 yılında Kurulan Elit Kumaş Evi, müşterilerine aradıkları her türlü kumaş ihtiyacını karşılamak için her şeyi sunmaktadır. Elite Kumaş Evi, çeşitli farklı renk ve desenlerle sunduğu sınırsız seçenekleriyle hem...

Öncü Kumaş Mağazası

Kumaş Mağazaları

Konya,Meram

flag

Öncü Kumaş Mağazası: 1999 Yılında Konya merkezli olarak kurulmuş, ulusal ve uluslararası alanda önde gelen bir perakende kumaş mağazasıdır. Baştan beri müşterilerin beklentilerine göre, en iyi kalitedeki ürünleri en uygun fiyatlara sunmaya çalışan firmamız, sürekli büyü...