Ortodonti Uzmani Uzm.dt. Bayram Asarkaya

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Ortodonti Uzmani Uzm.dt. Bayram Asarkaya

Diş Hekimleri
  • 4.9

Ortodonti Uzmanı Uzm.Dr. Bayram Aşarkaya, 2017 yılında Kahramanmaraş bölgesinde kurulmuş diş hekimi sektöründe hizmet veren bir diş doktorudur. Ortopedik (diş) tedavisi alanlarında işlerini başarı ile sürdürmektedir. Ortam odaklı hekim olarak, müşterilerimizin her türlü diş hastalıklarına teknik ve bilimsel yaklaşımlarla çözümler arıyoruz. Kurumsal hekimlik anlayışıyla birlikte titizliği, sadeliği ve amacı doğrultusunda düzenli olarak profesyonel çabalarını sürdürmektedir.

Hizmet verdiği alanlar, özellikle protez dişçiliği, ortodonti (diş düzenlemesi), dişeti ve diş beyazlatma gibi alanlarda profesyonel ekibi ile harikalar yaratmaya hedefleniyor. Kliniğimizde ileri teknolojilerin kullanıldığı dijital röntgen cihazları mevcuttur. Böylece diş üzerindeki buğu oranını azaltmak, yumuşak dokuların zarar görmesine kadar hassas metotlar uygulanmaktadır. Ayrıca, son çıktı ve tedavilerdeki sonuçları garantileyen diş beyazlatma sistemleri de mevcuttur.

Kliniğimizde hijyen standartlarına göre çalışmak için büyük özen gösterilmiştir. Diş hekimliği ile harici cerrahi girişimler, sterilizasyon prosedürleri ve titizlik temelli çalışmalar gibi tedavi alanlarında ulusal standardların üstüne çıkan unsurlar bizim misyonumuzdur. Her müşteriye kişisel Bakım vermek, onları dinlemek, Güvenilir ve hızlı bir şekilde çözüm sunmak İnsan odaklı hekimliği kendimize prensip olarak belirlemiş bulunmaktayız.

Müşteri Yorumları
L
Lütfullah Dinçer
  • 1.5 yıllık tedavi sonucunda dişlerim çok güzel oldu. Bayram bey nazik, beyefendi bir insan. Tedavinin her aşamasında çok ilgilendi. Ödemede kolaylık sağladı. Deprem sonrasında tedaviye kaldığımız yerden devam edebildik. Tekrardan hepimize geçmiş olsun. Bayram bey ve ekibine tedavim süresince gösterdikleri ilgi ve alaka için teşekkür ederim.

  • 5
    • 08.04.2023
    U
    Ümit Akçadağ
  • 5
    • 13.03.2023
    R
    Rümeysa Güner
    • Bayram Bey ve oldukça ilgili ekibine çok teşekkür ederim. Uzun süren ama geriye dönüp baktığımda da göz açıp kapayıncaya kadar geçmiş gibi hissettiren diş teli tedavisi sürecim bitti, başta nasıl olacak endişeleriyle geldiğim klinikten sonuçtan çok fazla memnun olarak çıkıyorum. Dişlerim çok güzel oldu, düşünen varsa hiç tereddüt etmeden tecrübesine güvenip Bayram Bey’i tercih edebilirler. :)

  • 5
    • 21.01.2023
    S
    Şeyma Kaplan
    • Bayram Bey ile tel tedavimi 1 yıldan kısa bir sürede tamamladık. Süreçten ve sonuçtan inanılmaz mutluyum. Süreç içerisinde doktorumuz çok ilgiliydi. Bütün aşamalarda bilgilendirip her sorunuzu cevaplıyor????Tellerim dün çıkarıldı ve eve gidince geçmiş fotoğraflarımı inceledim. Hemen hemen hepsinde dudaklar kapalı gülüş çekingen. Şimdi aynanın karşına geçip sürekli gülümsüyorum. Gülüşlerimdeki özgüvenim arttı. Bu süreçteki emeği, ilgisi ve kısa sürede geldiğimiz sonuç için Bayram Beye çok teşekkür ederim. Kesinlikle Maraş’ta bir numara tereddütsüz tedaviye başlayabilirsiniz ????(dip not:klinik tertemiz çalışanlar güler yüzlü)

  • 5
    • 14.01.2023
    G
    Gül Dağ
    • İşini hakkıyla yapan sayılı hekimlerden biri diyebilirim. 2 yıl 5 aylık bir ortodonti sürecimiz oldu kendisinden ve ekibinden o kadar çok memnun kaldım ki güler yüzlü hepsi ve işini hakkıyla yapan insanlar kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar. Ortodonti fiyatlarıda piyasa fiyatlarıyla kıyaslayınca gerçekten çok uygun en güzeli her aradığımda benimle birebir kıymetli hekimim Bayram Bey'in ilgilenmesiydi ön muayenesi ücretsiz tel takırmadıysanız geç kalmadan en kısa zamanda randevunuzu alın derim ????

  • 5
    • 13.01.2023

    Diğer Firmalar

    Maraş Dent

    Diş Hekimleri

    Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Merkez

    flag

    Maraş Dent, 2009 yılında kurulan diş doktoru mesleğinin sektöründe Kahramanmaraş'da faaliyet göstermektedir. Profesyonel ve modern hizmet anlayışı ile hastalarına eşsiz bir diş dişş sağlığı deneyimi sunmaktayız. Teknolojinin gelişmesiyle uyum içerisinde çalışmalar yapar...