Ortodonti Uzmanı Dr. Sedat Altındiş

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Ortodonti Uzmanı Dr. Sedat Altındiş

Diş Hekimleri
  • 4.9

Ortodonti Uzmanı Dr. Sedat Altındiş, 1996 yılında Kayseri’de kurulmuş olan diş hekimi sektöründe hizmet vermektedir. Profesyonel ve deneyimli bir ekibe sahip olduğumuzdan güvenilir ve kaliteli hizmet sunmaya özen gösteriyoruz.

Hedefimiz, müşterisinin ihtiyaçlarını her zaman çok iyi anlamak ve en etkili çözümleri sunmak. Ortodonti alanında son teknolojileri ve en son bilgiye ulaşarak, obezite tedavisinden prolegomenon hastalıklarına kadar konularda uzmanlık sağlamaya çalışıyoruz.

Tecrübeli hekimlerimiz, estetik ve estetik diş tedavisinde sizin lehinize en iyi olacak şekilde bundan keyif alıyorlar ve para harcamadan mükemmel sonuçlar elde etmenizi sağlamaktan mutluluk duyuyorlar. Diş hekimimiz sizin için en iyi uygulamayı ve size her zaman profesyonel bir tavsiye vermek için çalışıyor.

Profesyonel ekibi ve modern ekipmanlarımız sayesinde hastalarımıza hizmet verdiğimiz her alanda son derece esnek ve profesyonel bir yaklaşım sergiliyoruz. Müdahale edebilecek herhangi bir güçsüzlük tespiti poop-up / semptomlar gibi çeşitli durumlarda ekibimizin en iyi uygulamalarının elde edilmesine yardımcı olur.

Müşteri Yorumları
B
Basime Köse
  • 5
    • 21.03.2023
    E
    Engin Yıldız
    • Tedavi süresince çok güzel ilgilenildi tedavimden çok memnun kaldım Sedat Bey ve ekibine çok teşekkür ediyorum.

  • 5
    • 08.03.2023
    R
    Rabia Ağca
    • Sedat Beyle, yaklaşık bir yıl süren tedavimin sonuna geldik. Gerçekten alanında çok iyi ve deneyimli bir doktor. Bu süreçte sabrı, kibarlığı, güzel iletişimi ve ekip arkadaşlarının güler yüzlülüğü, çalışma titizlikleri için ne kadar teşekkür etsem az..iyi ki varsınız..Gerçekten çokk memnun kaldım ve dişlerim tam istediğim gibi oldu. Herkese rahatlıkla tavsiye edebilirim.

  • 5
    • 06.03.2023
    D
    Durdu Demir
    • Kızımın diş ve çene yapısındaki bozukluktan dolayı 20 ay önce takılan diş teli bu gün çıkarıldı. İstediğimiz gibi bir sonuç çıktı ortaya. Emek, ilgi ve alakalarından dolayı Sedat hocama ve yardımcı personeline çok teşekkür ederim. Bu alanda Sedat hocamı tereddütsüz tavsiye ederim.

  • 5
    • 26.01.2023
    M
    Merve Yerlikaya
    • Dişlerimde çene ve şekil bozukluğu olmasından dolayı çok rahatsizdim yaptığım araştırmalar sonucunda Sedat beyin kliniğine gittim ilgisi alakası konu hakkında bilgi vermesiyle içimi rahatlattı sonrasında tedaviye başladık şuan devam eden tedavimden çok memnunum sonucu merakla bekliyorum çalışanlara da ayrıca teşekkür ediyorum güler yüzlü ve samimi olmalarından dolayı herkese tavsiye ediyorum.

  • 5
    • 02.01.2023

    Diğer Firmalar

    Pharmazahnfabrik

    Diş Hekimleri

    Kayseri,Melikgazi

    flag

    Pharmazahnfabrik: 2013 yılından bu yana Kayseri, Melikgazi'de faaliyete sahip olan Pharmazahnfabrik ağız ve diş sağlığı sektörünün öncüsüdür. İlk olarak Diş Macunu, Diş Fırçası ve Diştaş Temizleyicilerinin proje, üretim ve dağıtımıyla hizmet sunmak için kurulmuştur. Önc...

    Dt. Osman Gönen

    Diş Hekimleri

    Kayseri,Melikgazi

    flag

    Dt Osman Gönen, 2008 yılından beri Kayseri Melikgazi’nde sektörde uzman bir personel ve kalitesiyle hizmet vermektedir. Ağız ve diş sağlığı alanında kişisel biryle yaklaşım ile mükemmel sonuçlar elde etmeyi amaçlamaktadır. 2014 yılında yenilenmiş, lazer teknolojisi ile ...

    Kayseri,Kocasinan

    flag

    Biz 1990 yılında Dişhekimi Umut Kural tarafından Kayseri'nin Kocasinan ilçesinin merkezinde kurulmuştur. Uzmanlık alanımız ağız ve diş sağlığı ile ilgili her türlü hizmeti veriyoruz. Hijyen ve dostane ortamımız sayesinde sizlerin çok rahat bir şekilde bize gelmesine imk...

    Kayseri,Kocasinan

    flag

    Öz Hacettepe Atılım Ortopedi; 1992 yılında, Kocasinan ilçesinde kurulan, sektöründe lider ve kaliteden ödün vermeyen bir ağız ve diş sağlığı kuruluşudur. İçerisinde profesyonel ortodonti, cerrahi, implant, protetik ve oral rehabilitasyonu barındıran clasik olmayana yakı...