Ortodonti Uzmanı Dr. Kerim Türkoğlu

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Ortodonti Uzmanı Dr. Kerim Türkoğlu

Diş Hekimleri
  • 4.7
semti

Dr. Kerim Türkoğlu Ortodonti Uzmanı; 2000 yılında, İzmir Konak semtinde hizmet vermeye başladık. Bölgenin en deneyimli, üretken ve yetenekli kliniklerinden biri olduğumuzu söyleyebiliriz.

Kliniğimiz, tüm dişçi sorunlarınıtanısını ve olası tedavilerini de hesaba katarak her potansiyel hastayla yakından ilgileniyor. Diş Hekimi, Ortodonti Uzmanı Dr. Kerim Türkoğlu, her müşteriye çok özen gösteren, profesyonel ve yakından yönlendirici bir anlayışa sahip.

Çalışma prensibimiz nedir? Kliniğimiz, her potansiyel hasta için özel tedavi planları hazırlarken, onlara daha iyi farkındalık ve sağlam biscay fayda sağlamayı gözetiyor. Hedefimiz, tüm hastalarımızın diş hekimliğiyle ilgili ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak.

Kliniğimizde almış olduğumuz eğitimler ile odaklandığımız ilkeler doğrultusunda en kaliteli hizmeti sunmamız açısından bilgi ve teknolojiyi kullanarak zemine modern tedavi modellerini uyguladık. Sonuç olarak, diş sağlığı hakkında daha az endişelerle konforlu ve etkili sonuçlar elde edilebilir.

Kaliteli hizmet öncelik Kalite politikamıza sadık kalarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz. Kısacası, müşterilerimizi memnun etmek, onların gereksinimlerini karşılamak ve onlar için en iyi sonuçları elde etmek her zaman öncelikimizdir.

Müşteri Yorumları
C
Can Zoroğlu
  • Sanırım 18 yıl önceydi ilk muayenem yapıldığında. Uzun bir tedavi süreciydi. Yaklaşık 10 senedir dişimde yalnızca pekiştirici tel vardı. Bu telde sorun olmadıkça muayene gerekmedi(Bu sürede sanırım 4 kez gittim). Pekiştiricinin ömürlük olduğunu söylemişti ancak telde yaşadığım son sorundan sonra kalıcı olarak çıkarılması için randevu aldım. Kerim Bey klinikteydi ancak işlemi kendisi gerçekleştirmedi. Olabilir. Son gidişimin üzerinden birkaç yıl geçmişti, belki çalışma şekli değiştirmiştir, bilemiyorum. İşlem sonrası pekiştiricinin erken çıkarılması sonucu dişte çarpıklık oluşabileceğine dair bana açıklama yapıldığını ve bu durumu kabul ettiğime dair imza atmam istendi ki herhangi bir açıklama yapılmadı. Yine de imzaladım. Ancak beni üzen ve kendisiyle ilgili buradaki ilk olumsuz yapmama neden olan şey onca yıllık tanışıklığa ve kendisiyle muhtemelen tekrar karşılaşmayacak olmama rağmen benim ile hiçbir şekilde iletişim kurmamasıdır. Ne selam verip, hal hatır sordu ne de ayrılırken hoşçakal dedi. Belki meşguliyeti vardı bilmiyorum ama bunca yıllık hastasıyla en azından ayak üstü konuşup, vedalaşabilirdi diye düşünüyorum. Pandemi nedeniyle el sıkışarak ayrılmayacağımı biliyordum ama bu tavrı hiç beklemiyordum.

  • 3
    • 17.07.2020
    c
    cem aşıcı
    • Daha önce 2 defa başka hekimlerce yapılan ancak geri dönen tedavim nihayet istediğim gibi neticelendi. çok teşekkür ediyorum

  • 5
    • 02.07.2019
    B
    Buse Çelik
    • İşini çok iyi yapan bir hekim. Sayesinde çok sorunlu olan dişlerim inci gibi oldu. Korkusuzca gülümsüyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • 5
    • 02.07.2019
    f
    fehmi mutlu
    • Alanında uzman, işinin hakkını veren, tedavi süresi boyunca herşeyi en ince detayına kadar anlatan ve sık sık randevular ile yakından gözlemleyen işinin ehli bir insan.

  • 5
    • 30.03.2019
    B
    BBK Organizasyon
    • Uluslararaı Sağlık Turizmi Yetki Belgesi sahibi bir kliniktir.

  • 5
    • 22.09.2018

    Diğer Firmalar

    Özel Gümüşeller Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, 1996 yılında İzmir Konak’ta kurulmuştur. O güne dek yaklaşık olarak 25 yıl boyunca poliklinik dünyasına hizmetleri ile adından söz ettirmiştir. Tüm sağlık personeli her hasta ayrı bir önem vermektedir. Hastalarımıza üst s...

    Özel Ctg Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi 2016 yılında İzmir'de kurulan sağlık sektöründe ağzı ve dişleri için hizmet vermek üzere oluşturulmuştur. Uzman hekimlerimiz bir araya gelip, etkin tıbbi yaklaşım ile en kapsamlı destek sistemine sahip ağız ve diş tedavisini sunmayı ...