Ortodonti Uzmanı Dr. Ayşe Evrim Özer

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Ortodonti Uzmanı Dr. Ayşe Evrim Özer

Diş Hekimleri
  • 5

Ortodonti Uzmanı Dr. Ayşe Evrim Özer, 1993 yılında Aydın'da kurulmuş bir diş hekimidir. Günümüzde onu memnuniyetle takip eden ve tecrübe sahibi uzman hekimler aracılığıyla sunduğu profesyonel ağız sağlığı hizmetleriyle tanıyan müşterileri arttıkça, ortodonya hizmetleri arasındaki dayanıklılık ve güvenilirlik daha da artmaktadır.

Dr. Ayşe Evrim Özer, 22 yıllık klinik otoriterliğini köklü tecrübesi ve zorlu reçeteleri ile sürdürmeyi başardı. Tedavileri hakkında bilgi verebilecek konuda çok mesafeliAydın'daki evinin yakınlarındaki tıp fakültesinde eğitim görmüştür. Bu eğitim sayesinde, tüm alanlarda ortodonistlik bilgisi ve tecrübesi artmıştır.

Dr. Ayşe Evrim Özer, diş sağlığı konusunda geniş bilgi birikimine sahiptir.Kendi iletişim becerileri, sevecen kalplilik ve özveri sayesinde geliştirilmiştir. Evinin yakınlarındaki hasta bakımını sürekli olarak geliştirmektedir ve sonuç odaklı tedaviler sunmaktadır.

Dr. Ayşe Evrim Özer için, hastaların her olumsuz ağız sağlığı problemini sessiz sedasız çözmesi akıl almaz özel bir misyoandır. Tıkanan diş etleri, diş travması, diş çürükleri veya dil probleminin varsayılan geleneksel çözümlerinin yanı sıra, radyofrekans çizelgelerini, röntgenleri ve altı haftalık gibi devresi antiperiyatrik tedavi planları da kabul etmektedir.

Uzman diş hekimi olarak üstün performans göstermek adına, Dr.Ayşe Evrim Özer, her seferinde en iyi tedaviyi vermek için sürekli kendini geliştiriyor. Çoğu kez belirtildiği gibi, ağız sağlığını korumak, hayatınızın her alanındaki farkındalığı artıran önemli bir konudur.

1993'den bu yana çalışmalarını sürdüren Uzman Dişhekimi Dr. Ayşe Evrim Özer, her koşulda mükemmel bir deneyim sağlamaya çalışmaktadır. Uzman diş hekim olarak 30 yıldan fazla kullanıcı deneyimi ve sağladığı profesyonel hizmetleri ile bundan sonraki yıllarda da ortodonti sektörüne liderlik edecektir.

Müşteri Yorumları
s
sibel nar
  • Evrim hocam sayesinde mükemmel gülüşlere sahip oldum.hem kendi hem de çalışma arkadaşlarıyla işini büyük bir titizlikle en güzel sonuçla sağlıklı bir şekilde sabırla nihayete erdirdi. Hepinize çok teşekkür ederim. ???? ????????????????????????

  • 5
    • 23.11.2022
    S
    Şadiye Erdoğan
    • Son derece güleryüzlü ve çocuklarla iletişimi harika olan Dr.Evrim hanım 'a gözünüz kapalı güvenebilirsiniz sayesinde sağlıkla gülümseyeceğiz ????????

  • 5
    • 25.05.2022
    i
    ismail akmut
  • 5
    • 20.08.2021

    Diğer Firmalar

    Dr. Kağan Lostuvali

    Diş Hekimleri

    Aydın,Aydın Merkez

    flag

    Dr. Kağan Lostuvali; 1998 yılında, Aydın ilinde kurulmuş olan diş doktoru sektöründe hizmet veren son derece köklü bir firmadır. Dr. Kağan Lostuvali; tıbbi aletlerinin kalitesinden ödün vermeden, müşterilerine modern, güvenli ve etkin çözümler sunmaya devam etmektedir. ...

    Dt. Sedat Yılmaz

    Diş Hekimleri

    Aydın,Aydın Merkez

    flag

    Dt.Sedat Yılmaz, 2013'te Aydın'da kurulmuş diş hekimi odasıdır.Firmamız uzman doktorları, modern ekipmanları ve her biri yüksek kalitede ürün ve hizmetleri ile müşterilerimizin tazmin etmeyi hedeflediği en iyi diş sağlık hizmetini sunar. Bizim iletişimlerimiz şeffaf ve ...