Orm Tekstil San. Tic. Ltd. Şti.

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Orm Tekstil San. Tic. Ltd. Şti.

Kumaş Üreticileri
  • 5

Orm Tekstil San. Tic. Ltd. Şti. olarak, 1990’den bu yana sektöründe olmaktan büyük gurur duyduğumuz Adana'nın Yüreğir ilçesinde kumaş ve tekstil üretiyoruz.

Tesisimizde her türlü teknolojik donanımların bulunduğu, modern bir anlayışla üretimin yapıldığı süreçleri uyguluyoruz. Kaliteli, bütünlüklü ve müşterilerin memnuniyetini sağlamak adına en yeni teknolojileri kullanıyoruz.

Tesisimizin 20 tonluk kadarfırına kadar her çeşit dövme kapasitesini, 5 metre'ye kadar geniş parça rulolar ve trafilerini, 4 metre'ye kadar genişleme tezgahları ve tekstil örgülü makinelerini mevcuttur. Yüksek standartlarda pamuk ipliğinden dövme ve ince iplik faturalarına kadar çeşitli ürünler Üretiyoruz.

Ürünlerimizin en üstteki kaliteyi ve müşteri memnuniyetini sağlamaya çalışarak, zamanında ve düzenli iletim yapıyoruz. Birincil amacımız, ürünlerimizde mükemmelliği yakalamak ve müşterilerimizin beklentilerini karşılamakla aynı özenle gelecek nesillere daha kaliteli ve güvenli hizmetler sunmak olmalıdır.

Müşteri Yorumları
D
DÜNYA TABELA
  • Uygun fiyat iyi kalite

  • 5
    • 18.09.2018

    Diğer Firmalar

    Sd Tekstil Örme Kumaş

    Kumaş Üreticileri

    Adana,Seyhan

    flag

    Sd Tekstil Örme Kumaş,1994 yılında Adana Seyhan'da kurulmuştur. Başlangıçta küçük ölçekli bir firmaydı ancak şimdi Türkiye'nin lideri haline gelmiş uluslararası bir ihracat şirketidir. Yıllarca üretim ve toptan satış sektöründeki tecrübesi sayesinde, Sd Tekstil kumaşlar...

    Şimas Tekstil

    Kumaş Üreticileri

    Adana,Seyhan

    flag

    Şimas Tekstil, 2017 yılında Adana'da Seyhan ilçesinde kurulmuş bir Kumaş Toptancısıdır. Kuruluşundan beri kaliteye ve hizmet asil kültürüne önem veren Şimas Tekstil, tarafsız, tarafsız hizmet yaklaşımıyla müşterilerine en uygun ürünleri teklif ediyor. Özenli, özverili v...