Orhan Evden Eve Nakliyat

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Orhan Evden Eve Nakliyat

Nakliye Firmaları
  • 4.8

Orhan Evden Eve Nakliyat, nakliye sektöründe Antalya Kepez'de hizmetlerini sürdürmekte olan büyük bir firmadır. Firmamız size her zaman hızlı, profesyonel ve güvenilir evden eve taşımacılık hizmeti sunmaktadır. Orhan Evden Eve Nakliyat ailesi konusunda uzman olarak aktaracağınız en zorlu eşyaların demirbaşınız ya da eviniz olma potansiyeli yakalamaktan çekinmez. Misyonumuz en iyi nakliye hizmetini müşterilere sunmak için en son teknolojik cihazlar kullanmaktır. Hedefimiz bu alanda, tecrübeli personel, yüksek standartları olan hizmetler ve gelişmiş teknolojiyle müşterilerimizin beklentilerinin üzerinde bir hizmet sunmaktır. Güvenlik anlayışımız ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla evinizi yollara çıkarma sırasında güven sorunu yaşamamanız için çalışmaktayız.

Orhan Evden Eve Nakliyat, Antalya Kepez'de konumlandırılmış geniş bir nakliye ağına sahiptir. Birden fazla taşıma aracımız bulunmaktadır ve müşterilerimizin talepleri doğrultusunda isteklerini karşılayabilmek için farklı taşıma ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyoruz. Tesislerimiz, modern teknolojik ekipmanlarla donatılmıştır ve tüm araçlar, gayretli çalışanlarımız tarafından her zaman teftiş edilmektedir.

Ticaretle kurumsal olmanın mükemmelliğine olan, gerçekten başarılı bir şey olduğuna inanıyoruz. Benzer şekilde, sürekli değişen şartların oluşturduğu rekabet ortamında, yenilikçi düşüncelerle her zaman hizmetlerimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Rakiplerimizle tutarlı bir şekilde rekabette boyun eğmemizin yanı sıra, dijital (internet) ödeme seçeneklerini kullanan, internet üzerinden hızlı ve kolay sipariş oluşturan, onaylamanız için e-posta gönderen ve 7/24 online destek sağlayan bir model benimsiyoruz.

Son olarak, kendimizi müşterilerimizin bireysel ve işletmelere ya da gruplara sunan, kurumsal bir ekosisteme olan küresel bir marka haline getirmek istiyoruz. Bu yüzden, her zaman için bugünün ve gelecekteki talepleri karşılamak için elimizden geleni yapacağız.

Müşteri Yorumları
E
Efehan Pehlivan
  • Orhan Bey ve ekibine çok teşekkür ederiz. Sorunsuz şekilde taşındık hiçbir eşyamıza zarar gelmedi.

  • 5
    • 23.08.2023
    E
    ERŞAH KAPLAN
    • Firma sahibi Orhan bey ve ekibi işine hakim, güler yüzlü ve iyi insanlar. Sorunsuz ve çok hızlı taşındık. Ben arkadaşımın referansiyla tercih ettim. Tavsiye ederim.

  • 5
    • 01.08.2023
    M
    MUDU TV
  • 5
    • 30.07.2023
    a
    ahmet altuntaş
    • Orhan abiye ve ekibinin eline emeğine sağlık hızlı güvenli bir taşıma işi oldu. Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

  • 5
    • 14.07.2023
    g
    gülfem yılmaz
    • Doğrusu Orhan bey ve ekibini buradaki yorumlara bakarak tercih ettik.iyikide etmişiz. Ben Ögretmen olduğum için taşınma durumlarım çokça ve bi okadar nakliyecilerle sorunlu geçti.Yıllar sonra doğru bir ekiple karşılaşmak bize iyi geldi.Ekibin her biri sessiz ,sakin,kırmadan dökmeden, seri muhteşem bir taşımacılık gerçekleştirdiler.Cok memnun kaldık.Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum.

  • 5
    • 13.07.2023

    Diğer Firmalar

    Ayaz Evden Eve

    Nakliye Firmaları

    Antalya,Kepez

    flag

    gibi. Ayaz Evden Eve Nakliye, Antalya/Kepez'de daha iyi hizmet ve kaliteyi kullanıcılara sunmak üzere faaliyete geçti. Kendi araçları ile evden eve taşımacılık konusunda profesyonel hizmet veren etkinliklerimize güvenebilirsiniz. Müşterilerin evden eve taşımaya yönelik ...

    Antalya Hamal Ve Nakliye

    Nakliye Firmaları

    Antalya,Muratpaşa

    flag

    Antalya Hamal ve Nakliye, Antalya'nın Muratpaşa bölgesine bağlı olarak faaliyet gösteren Nakliye sektöründe hizmetler sunan bir firmadır. Müşterilerimize ücretsiz olarak en mükemmel nakliyat hizmetini sunmak için on yıllık bir deneyim elde ettik. Firmamız, yenilikçi tek...

    Antalya 07 Nakliyat

    Nakliye Firmaları

    Antalya,Kepez

    flag

    Antalya 07 Nakliyat, 2006 yılında kurulmuş ve her geçen gün gelişen sektörde uzmanlaşan ve deneyimli bir nakliye firmasıdır. Antalya ve Kepez'de hizmet veren firmamız profesyonel ekibiyle evden eve nakliye, ofisten ofise nakliyat, evinizdeki eşyaların depolanması, Asya,...

    Antalya,Kepez

    flag

    Hiranur Nakliyat, Antalya Asansorlu Evden Eve hizmetleriyle sektöre ortaya çıkan bir şirkettir. Knopik Konumuna sahip olan ve Kepez bölgesinde yer alan firmamızsektörde kaliteli nakliye hizmetleri sunmak için hizmet vermektedir. Uzun yıllar tecrübeye dayalı olarak Gelec...