Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Only Baby

Bebek Çocuk
  • 3

Only Baby Bebek Çocuk Giyim (1999)

Only Baby, 1999 yılında Düzce'de kurulmuş bebek ve çocuk giyim sektöründe hizmet veren alanında lider bir firmadır. Kaliteli ürünleriyle ferah, modern ve doğal giyim seçenekleri sunmaktadır.

Todo markasıyla beş farklı seviyeden 0-14 yaş mevsimi koleksiyonları sunmakta olup; erkek, kız ve unisex ürün türleriyle müşterilerine en iyi ürünleri sunmak üzere tasarımlar geliştirmektedir.

Only Baby, kaliteyi ve çevreyi her zaman ön planda tutan sosyal sorumlu bir firmadır ve çocukların giyim alanında en yüksek standartlardaki ürünleriyle ortaya çıkmaktadır.

İlkemiz

Only Baby olarak temel ilkemiz; çocukların ifade ettiği güzel çocuk modasını üreten çocuklara her zaman dostça yaklaşmaktır. Müşteri memnuniyetini önceliğimiz haline getirerek, onların ihtiyaçlarını karşılamak ve ürünlerimizin verdiği faydanın ödüllendirilmesini sağlamak için, sürekli prensipli ve mükemmel ürünler geliştirmeye çalışıyoruz.

Hedefimiz

Tamamen kaliteden başlayarak sunduğumuz ürünlerle bebeklerin ve çocukların dünyasındaki doğal güzelliği marJinalize etmemZdeki amacımız. Only Baby olarak kişisel büyümeyi destekleyerek, feminen ve modern stiller sunuyoruz.

Müşteri Yorumları
m
meltem Deniz
  • 3
    • 17.03.2020
    E
    Emrahusta8191 Usta
  • 1
    • 13.12.2019
    O
    ÖZLEM BİRİKTİR
  • 5
    • 24.06.2019

    Diğer Firmalar

    Düzce,Düzce Merkez

    flag

    Baby & Child Fashion, 1998 yılında kurulmuş olan özel bir bebek ve çocuk moda tasarım sektörünün öncü bir markasıdır. Türkiye'nin herhangi bir yerinde profesyonel olarak faaliyet gösteren en büyük markalardan biri olarak; bu yıllar içinde kendini kanıtlamış ümraniye esc...

    City

    Bebek Çocuk

    Düzce,Düzce Merkez

    flag

    City olarak 2007 yılında Doğu Marmara Bölgesi’nde kurulmuş bir bebek çocuk giyim şirketiyiz. Güvenilir malzemeler kullanarak çocuklar için en iyi ürünleri zamandan ve paradan tasarruf etmeyi hedefleyerek ürettiğimizi söyleyebiliriz. Çocuk modasında her yıl ön plana çıka...