Onha Mimarlık Mühendislik İnşaat

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Onha Mimarlık Mühendislik İnşaat

Mimarlık Ofisleri
  • 5

Onha İnşaat, 2006 yılında Adapazarı Sakarya’da Mimar Mühendislik Hizmetleri ve Yapı Teknik Uygulamaları çalışmaları ile kurulmuştur. Firmamız her daim titizlikle biçimlenen projelerini, hizmetlerini ve ürünlerini onlarca müşterisine sunmaktan büyük gurur duymaktadır. Onha İnşaat`in toplam kalitesiyle sizlere sunduğu uluslararası standartları öngören projeleri, imalatları ve uygulamaları ekip çalışmasıyla gerçekleştirilmektedir.

Günümüzde Onha İnşaat, kullandığı son teknolojiyi otomasyondan modern malzemelere, sahip olduğu profesyonel insan kaynağı ile en iyisini sunmayı ilke edindi. Bizim araçlarımızla Türkiye’nin her noktasına kolaylıkla ulaşabilmekteyiz. Bizim için başarı bir misyon veya vizyon değil, mutlu müşterilerin gözünde etki değeri oluşturmaktır.

Onha İnşaat, iyi bir bilgi altyapısına sahip uzman, dinamik ve kültürlü personelle hizmetinizdedir. Çalışma arkadaşlarımız ile uzun vadeli kapsamlı proje/programlar gerçekleştirebilme becerisine sahibiz. Sizi memnuniyetinize doygunluğa getirene kadar hareket eden esnek zeminlerimiz sayesinde bedenen, ekonomik ve sosyal çoğu kurumsal süreçteki beklentilerinizi karşılamaya hazırız.

Onha İnşaat, yaratıcılık, inovasyon ve kaliteyi barındıran ekipleri ile en dayanıklı malzemeleri projelerine, mimarlık ve tasarımcı hizmetlerine monte eder. Tüm ürünlerimiz, gerekli mühendislik denetimleri ile denetlenmektedir. Fiyat/Kalite ilişkisi en üst seviyede tutularak, hizmet ve ürünlerimiz her zaman rekabetçi bir şekilde raflarda yerini almaktadır.

Müşteri Yorumları
h
havva ar
  • Bizi fazlasıyla tatmin eden onha mimarlığa nekadar tesekkür etsek azdır,herseyin ince detayina kadar ilgilendiler sağolsunlar,bikere hiç ustalarla uğrasmadik en iyi tarafida oydu,çiziminize,zevkinize emeginize saglik daha cok çalişacagiz gibi sizinle,eksik olmayın????????

  • 5
    • 16.12.2022
    O
    Önder Şimşek
  • 5
    • 20.10.2022
    a
    ali acar
  • 5
    • 10.10.2022
    A
    Ahmet Kama
  • 5
    • 25.07.2022
    G
    Gürkan Aykut
    • Bahçeli müstakil evim için temelden itibaren anahtar teslim şekil Ömer Bey ile çalıştık. Kendisi işini titiz ve kaliteli yapan bir mimar. Düzgün ve kaliteli iş seviyorsanız çalışmanızı tavsiye ederim ????????????????

  • 5
    • 07.07.2022

    Diğer Firmalar

    Aker Mimarlik Sakarya

    Mimarlık Ofisleri

    Sakarya,Adapazarı

    flag

    Aker Mimarlık Sakarya, 2006 yılında Sakarya'nın merkezi Adapazarı'da Mimar alanında kurulmuştur. Aker Mimarlık, kaliteden ödün vermeden müşteri beklentilerini en iyi şekilde karşılamayı hedefleyen ve zorlu mimari projelerin başarıyla tamamlanması KOBİ sektörünün öncüsü ...

    Azk Mimarlik Tasarim

    Mimarlık Ofisleri

    Sakarya,Serdivan

    flag

    Azk Mimarlik Tasarim: Azk Mimarlik Tasarim, 2009 yılında Sakarya Serdivan'da kurulmuştur. Mükemmele yakın hizmetler sunmak üzere faaliyet gösterdiğimiz bu sektörde 25 yıllık deneyim sahibiyiz ve tüm müşterilerimize profesyonel bir yaklaşımla verilen hizmetlerle öncü bir...

    Bg Yapi Tasarim&mimarlik

    Mimarlık Ofisleri

    Sakarya,Serdivan

    flag

    Bg Yapi Tasarim&mimarlik, Sektörü; Mimarlık ve tasarım alanında, kuruluşunu 2006 yılında Sakarya'da gerçekleştiren kaliteden ödün vermeyen proje ve danışmanlık hizmetler sunmaktadır. Çözüm Odaklı Bakış Açısı: Bg Yapi Tasarim&mimarlik "Maksimum Sonuç Minimum Maliyet" anl...

    Emre Yilmaz Mimarlik

    Mimarlık Ofisleri

    Sakarya,Serdivan

    flag

    Emre Yilmaz Mimarlik, 2012 yılında Sakarya Serdivan merkezli tesis edildi. Sektör olarak mimarlık alanındaki faaliyetlerimizle beraber, sahip olduğumuz deneyim kütlesini her geçen yıl artırarak farklı sektörlere de taınmaktayız. Bizi özgüvenle tasdik eden kurumsal ve bi...