Öncü Kumaş Mağazası

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Öncü Kumaş Mağazası

Kumaş Mağazaları
  • 5

Öncü Kumaş Mağazası: 1999 Yılında Konya merkezli olarak kurulmuş, ulusal ve uluslararası alanda önde gelen bir perakende kumaş mağazasıdır. Baştan beri müşterilerin beklentilerine göre, en iyi kalitedeki ürünleri en uygun fiyatlara sunmaya çalışan firmamız, sürekli büyümeyi hedeflemektedir.

Misyonumuz, daha yüksek müşteri memnuniyetini yakalamaktır. Etnik veya trendel kumaşlardan zengin seçimine, sunduğu hizmet seçeneklerine, fiyatlarına ve ar-geye yatırımına dayalı olarak bunu sağlamadan önce, tüm bağlı ortaklarımıza katma değer sağlayacak her şeyi yok etmek ve tamamen memnuniyet odaklı yaklaşımımızı desteklemek için ürün seçiminde eksiksiz bir yaklaşımdır.

Bizimle çalışmaya başlamadan önce, hizmetlerimizi stratejik olarak kontrol ederek, ürünler alan her müşterinin cazip bir fiyata eşsiz kumaşlar edinmesini ve müşteri hizmetlerimizle hizmet aldığının memnuniyetini arttırmamız gerektiğini biliyoruz. Bu amaç doğrultusunda firmanın tüm bölümlerindeki çalışan çalışanlarımızın liderliği, ürünlerimizin kalitesi ve müşteri memnuniyeti arasındaki dengeyi korumaya devam ediyor.

Müşteri Yorumları
S
Seferkaan özyaman
  • 5
    • 08.07.2020

    Diğer Firmalar