Omr Tekstil Kimya

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Omr Tekstil Kimya

Kimya Şirketleri
  • 0

Omr Tekstil Kimya 2011 yılında Denizli’de kurulmuştur. Omr Tekstil Kimya, kurulduğu günden itibaren sektörünün önde gelen kimyasal üreticilerinden biridir. Yüksek kalitede ürünler üretmek ve müşteri memnuniyetini artırmak için her zaman elinden geleni yapmaktadır.

Omr Tekstil Kimya, kurulduğundan bu yana sosyal sorumluluk alanında da önemli aktivitelerde bulunmaktadır. Özellikle çevre preservasionuna ve toplumsal cinsiyet eşitliğine daha fazla odaklanan Omr Tekstil Kimya, üretim süreçlerinde ekonomi, çevreye verilen zararın azaltılması ve çalışanların ekonomik olarak desteklenmesi için gerekli önlemleri almaktadır.

Omr Tekstil Kimya, tüm çalışanları arasında hakkaniyet ve adalet esasına dayalı bir ortamda çalışmayı teşvik eden, çalışanların kariyer hedeflerine ulaşmalarını bir amaç haline getiren, etkinlikler düzenleyerek ve özel bireysel destekler sağlayarak sosyal olgunluk ve profesyonelliği destekleyen özel bir şirketidir.

Omr Tekstil Kimya'nın başarıları: 2011'den bu yana birçok konuda kapsamlı bilgiler üreterek ziyaretçilerine en kapsamlı hizmeti sunup ürün kalitesindeki tutarlı ilerleyiş, başta müşteri memnuniyeti olmak üzere kalite standardında kesintisiz iyileşmeyi temel alan proseslerimizle en iyi pazar değeri sağlamayı amaçladık. Birincil öncelik olarak Omr Tekstil Kimya müşterilerinin taleplerini karşılamaya çalışıyor ve sürekli olarak yeni yollar geliştiriyor.

Diğer Firmalar

İbak Kimya

Kimya Şirketleri

Denizli,Denizli Merkez

flag

İbak Kimya, 2005 yılında kurulmuş, kaliteli ürünler üreten ve bununla ile müşterilerine en yüksek memnuniyeti sunmayı sağlayan Denizli bölgesinde bulunan bir kimya tesisidir. Kalite, çevre, insan hakları, çalışan sağlığı ve güvenliği üzerine yoğunlaşarak, müşterilerin g...