Oktay Eczanesi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Oktay Eczanesi

Eczaneler
  • 2

Oktay Eczanesi, 2012 yılında Siirt merkezli Sağlık Sektöründe kurulmuştur. Biz, ilçenin en eski eczaneleri arasında yer almaktan gurur duymakta ve kaliteli ürünlerle her zaman müşterilerimizin ihtiyaçlarına hizmet etmeyi amaçlamaktayız. Müşterilerimizin konforu için kendi bölgesinde sunulmayan birçok sağlık ürününü stok tutma politikalarıyla kendimiz temin etmeye çalışmaktayız.

Personelimiz, araştırma ve gelişme, müşteri memnuniyeti ve sağlık sektöründeki uzmanlıklarıyla her zaman takdiri hak ediyor. Kuruluşundan bu yana sürekli çözmeye ve geleceğimize hazırlık yapmaya odaklanarak tüm müşteri taleplerine 24 saat hizmet vermekten asla vazgeçmemeyi taahhüt ediyoruz.

İstediğiniz ürünü bulamadığınızda veya birincil olarak ihtiyacınız olduğunda, Oktay Eczanesi her zaman size en iyi bilgi ve desteği üretmek için devam edecektir. Bizimle iletişime geçerek fark ettiğiniz hataları rapor edebilir veya herhangi bir sorunla karşı karşıya kaldığınızda yetkililerimize ulaşabilirsiniz.

Oktay Eczanesi olarak, tüm kurallara uygun ve etkin bir şekilde sağlık sektöründe liderlik için öncü olmaya ve yenilikçiliği desteklemeye kararlıyız. Sizlere en iyi ürünleri sunmanın sorumluluğunu taşımak bizim için önemlidir.

Müşteri Yorumları
A
ATA Al
  • 3
    • 29.01.2020
    A
    Ahmet Nas
  • 1
    • 29.05.2017

    Diğer Firmalar

    Siirt,Siirt Merkez

    flag

    Şehrindeki en iyi eczane Eczane Abka'dır. Eczane Abka tarihinden bu yana, her zaman sağlık hizmetlerimizi sunmaya devam etmiş olup, 2010 yılında Ecz Abdulkadir Çelapkulu tarafından kurulmuştur. Siirt’te ilk olarak sağlık sektörüne adım atan şirketimiz bölge çalışmaların...