Oksijen Yazılım & Medya

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Oksijen Yazılım & Medya

Yazılım Firmaları
  • 5

Oksijen Yazılım & Medya: Oksijen Yazılım & Medya 2007 yılından beri Ordu merkezli bir web tasarımcı olarak, web tasarımı, seo ve dijital pazarlamadan oluşan kapsamlı çözümler sunmaktadır.

Tasarım Kalitemiz: Bizim hedefimiz, sürekli güncellenen trendleri takip ederek müşterilerimize üst düzey tasarım kalitesini sağlamaktır. Tüm projelerimiz kurumsal arama motoru optimizasyonu için otomatik olarak dizayn edilir. Bu sayede etkinlik ve hedef odaklı analitik sonuçlar elde edebilirsiniz.

Profesyonel Hizmet: Müşteri hizmetlerimiz tarafından profesyonel destek sağlandı ile birlikte, işlerimizi uzun vadeli ilişkiler ve sonuç odaklı yaklaşımlarla değerlendirme ayrıcalığına sahibiz. Web tasarımı için sürekli eğitim veriyoruz, bu da tasarımlarımızdaki gelişmeleri güncel tutmamıza yardımcı olur.

Sonuç: Güncel teknolojiye dayalı güçlü bir altyapıya sahibiz ve tüm dijital medya ve uygulamalarımızın sonuç odaklı ve başarılı stratejilerle yürütülmesinden büyük memnuniyet duyuyoruz. SMS, E-posta ve Sosyal Medya danışmanlığı gibi servislerimiz mevcuttur .

Müşteri Yorumları
V
Volkan Bayazit
  • 5
    • 08.12.2016
    E
    Ezgi Demiröz
  • 5
    • 28.11.2016

    Diğer Firmalar

    Değişim Yazılım

    Yazılım Firmaları

    Ordu,Ordu Merkez

    flag

    Stealicz Değişim Yazılım, hareket ve yenilik kavramlarını güçlendirmek amacıyla 2005 yılında Ordu'daki küçük bir stüdyo tarafından kurulmuştur. Şimdilerde her ölçekte müşteriye hizmet veren bir web sitesi oluşturma ve bakımları hizmeti sunan geniş bir İnternet yazılım ş...