Numune Eczanesi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Numune Eczanesi

Eczaneler
  • 3
Bölgesi

Numune Eczanesi, 1997 yılında Mersin, Akdeniz Bölgesi'nde kurulmuştur. 25 yıldan beri sağlık eczanesi alanında hizmet vermektedir. Son derece güvenilir ve profesyonel bir ekip olarak, müşterilerimize en cazip şekilde adil fiyatlarla ürünler sunmaktayız.

Kaliteyi, konforu ve kolaylığı her zaman öncelikli tutan Numune Eczanesi, en doğru ürün ve tavsiyelere eklenen uygun çözümleriyle en iyi hizmeti sunmaya odaklanmıştır. Müşterilerimize ve hastalarımıza, kişisel sağlığın önemi hakkındaki bilgilerimizle, toplumun genel sağlığını da desteklemekteyiz.

Birlikte ürettiğimiz her projenin temelinde tam ve doğru bilgi vardır. Müşterilerimize hem güvenilir, hem de yenilikçi ürünler sunuyoruz. Visyonumuz, reçetesiz satışlara veya recepteyle satışlara eşit oranda etkinlik sağlamak ve müşterilerimizin sağlık alanında daha ileriye gitmelerine yardımcı olmaktır.

Güvenli yaklaşımlarımız sayesinde, riskleri belirledikten ve onları hafifletecek önlemler alındıktan sonra, geleneksel servislerin sınırlarını aşmaya ve teknoloji kullanarak entegre çözümler sunduğumuz ipuçlarıyla, hastalara aynı anda birden fazla şey sağladığımızda Numune Eczanemiz, sağlık çözümlerini devam ettirmekte ve art arda halen devam etmektedir.

Müşteri Yorumları
Ș
Șilan Ürgen
  • 3
    • 16.03.2019

    Diğer Firmalar

    Mersin,Akdeniz

    flag

    Bölgesi Demirel Eczanesi, 1992 yılında Mersin Akdeniz Bölgesinde kurulmuştur. Demirel Eczanesi olarak sağlık sektöründe çok uzun bir geçmiş ve profesyonel bir şekilde hizmet verme konumundayız. 25 yıllık sağlık sektöründe tecrübelerimizle müşterilerimize yardımcı olmaya...

    Mersin,Akdeniz

    flag

    Çamlıbel Eczanesi, sağlık ve eczacılık alanlarındaki hizmetlerini Akdeniz bölgesinde sunmak üzere 2007 yılında kurulmuştur. Bu akıllı, güvenilir ve dürüst ekip içlif olarak bölgeye sunduğu geniş kalitede ürün ve hizmetlerin beraberinde cömert olmayı da ilke edinmiştir. ...