Nucleusoft - Ns Yazılım A.ş.

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Nucleusoft - Ns Yazılım A.ş.

Yazılım Firmaları
  • 0

Nucleusoft - Ns Yazılım A.Ş. firması, 2010 yılında İstanbul, Kadıköy'de kurulmuştur. Ar-Ge ve yazılım çalışmalarına odaklanarak özellikle web sitesi kurma alanında bir lider olarak her geçen hızla popülerliğini artırıyor. Ürünlerimiz neşeli, sürreal ve benzersiz tasarımlara sahip olup visioner projelere imza atmamız ile günden güne büyüyen gönüllü müşteri kitlesine sahibiz.

Nucleusoft - Ns Yazılım A.Ş.'nin temel ekibi sağlam ama dinamik ve çalışkan insanlardan oluşur. Biz bir ekibiz ve her üyemiz ile birlikte proje geliştirip daha güzel çözümler ortaya koymaya çaba gösteriyoruz. Mümkün olduğunca daha uygun maliyetlerle en kaliteli hizmeti sunmayı hedefliyoruz.

Nucleusoft - Ns Yazılım A.Ş. farklı ve iyi altyapıya sahip özelleştirilmiş yazılımlar geliştirerek zamanınızı etkin kullanmanıza yardımcı olmayı amaçlar. Uzman kadromuz ile her türlü çözümünüz için bir araya gelerek size yardım ediyoruz. Müşterilerimizin sadakatinden büyük memnuniyet duyduğumuzu belirtmek isteriz.

Diğer Firmalar

İstanbul,Beyoğlu

flag

Mersus Bilişim Yazılım A.Ş., 2000 yılında İstanbul Beyoğlu'nda kurulmuş bir firmadır. Çok geniş deneyimiyle, web sitesi kurma ve geliştirme konusunda müşterilere eksiksiz destek vermeye özen göstermektedir. Tecrübeli ekibiyle ve yaratıcı bakış açısıyla, Mersus Bilişim Y...