Novella Kumaş

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Novella Kumaş

Kumaş Mağazaları
  • 0

Novella Kumaş , 2012 yılında kurulan ve İzmir'in Karabağlar'da yer alan bir kumaş mağazasıdır. Geniş ürün gamımızla , hizmet kalitesiyle ve uygun fiyatlarımızla sizlere daima en iyi şekilde hizmetler sunmaya devam ediyoruz. Biz neredeyse her türlü kumaş ihtiyacınıza onlarca alternatif seçenek sunuyoruz.

Müşteri Memnuniyeti her zaman bizim için çok önemli. Profesyonel ve tecrübeli ekibimiz, müşterilerimizin taleplerine olduğu gibi tüm gereksinimlerine cevap vermeyi hedefleyen verimli donanıma sahip.

Bize destek olmaktan büyük mutluluk duyarız. Tek amacımız, her kundumuza, onları memnun etme talep eden mükemmel hizmetler sağlamak ve onlara rehberlik etmektir. Müşterilerimizi ürünlerimiz hakkında bilgilendirdiğimizden, sipariş verme, imalata özel olarak, üretim ve teslimat süreçlerinde bize her zaman destek oluyorlar.

Kalite Hizmeti bizim için öncelikli. Polipropilen, polyester, çuha, baskılı dokuma kumaşları, streç, ipek ve markalı kumaşlar sağladığımız kumaslardan bazılarıdır. Uygun fiyatlara binlerce renk ve desen sunuyoruz.

Novella Kumaş olarak herkesin ihtiyacına kumaş hizmeti sunmakla kalmayıp, müşterilerimizin projelerini ve düşüncelerini gerçekleştirmek üzere inspirasyon sağlamayı da arzuluyoruz . Güvenilirlik ve kaliteyi ortaya koyarak üretimde bunu gerçekleştirmeye cirvadalıyor ve firma olarak sorumluluklarımıza daima sadık kalmak için çaba sarf ediyoruz.

Diğer Firmalar

Filiz Kumaş

Kumaş Mağazaları

İzmir,Konak

flag

Filiz Kumaş, 1990 yılında İzmir'de kurulmuş bir kumaş mağazasıdır. 30 yıl aktif süreçte ve duran interne piyasa akışlarının ötesine geçerek kendi markasını yaratmak için elinden geleni yapmıştır. Firmamız, her yıl modayı yakından takip ederek müşterilerinin beklentileri...

Üç Yılmaz

Kumaş Mağazaları

İzmir,Bayraklı

flag

Üç Yılmaz, 1991 yılında kurulmuş önemli bir İzmir kumaş mağazasıdır. Beşer yıllık köklü geçmişi ile kişiye özel hizmet sunan firmamız, şehrimizin Bayraklı ilçesinde faaliyete devam etmektedir. Her müşterimizin zevkine uygun ürünleri size sunmak için çalışan tüm ekibimiz...