Ninest Yazılım

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Ninest Yazılım

Yazılım Firmaları
  • 0

Ninest Yazılım 1997 yılından beri, web sitesi kurma sektöründe müşterilerine hizmet veriyor. Çorum ilinden bölgeye ve uluslararası alana kapsamlı altyapı hizmetleri sunuyoruz.

Misyonumuz, müşterilerimize kaliteli ve esnek çözümler getirmektir. Deneyimli ve çözüm odaklı bir ekipte, projeleriniz için nitelikli ürünler oluşturmak için en son teknolojileri ve ürün araştırmasını kullanıyoruz. Aynı zamanda kişiselleştirilebilir, özelleştirilebilir veya özel bir proje ise, herhangi bir isteğe duyarlı olma becerisinin yanı sıra, ölçeklenebilir, kullanıcı dostu çözümler arıyoruz.

Güvenlik çözümleri, bilgi aktarımı, mobil uygulamalar ve veri merkezi hizmetleri gibi çok sayıda ürün ve hizmet sağlıyoruz. Müşterilerin taleplerini ve ihtiyaçlarını anlamak için sürekli olarak çalışıyoruz. Projelerinizde çözümlerimizle sizi desteklediğimiz için çok mutlu olduğumuzu söylemekten gurur duyuyoruz.

Ninest Yazılım, sunduğu üstün hizmetleri, politikaları ve ekiplerini sanayide öncü olup kaliteyi temel alan yenilikçi bir yaklaşımla geliştirdi. Günümüze kadar, sürekli geliştirerek bir standart halinde korudu ve bilgi teknolojisi sektörünün öncülerinden oldu. Büyümeye devam eden Ninest Yazılım, herkesin başarısına katkıda bulunmayı kendisine hedef olarak belirlemiştir.

Diğer Firmalar

Çorum,Çorum Merkez

flag

Netsystem Yazılım Ve Danışmanlık Hizmetleri, 2004 yılında Çorum'da kuruldu. Şirket, yazılım sektöründe değer vermeye ve uçtan uca çözümler sunmaya ana odaklı varolmaktadır. Uzun vadeli, müşteri odaklı yaklaşımı ile, Netsystem; ticari işletmelerin güçlendirilmesine bağlı...

Smart Bilişim

Yazılım Firmaları

Çorum,Çorum Merkez

flag

Smart Bilişim, 1994 yılından beri yayında olan bir web sitesi kurma alanında sürekli hizmet veren bir yerleşim merkezi firmasıdır. Çorum merkezli firmamız web geliştirme, sunucu denetimi, hosting, domain kayıt, veritabanı yönetimi, mobil geliştirme, kullanıcı arayüz tas...