Netsystem Yazılım Ve Danışmanlık Hizmetleri

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Netsystem Yazılım Ve Danışmanlık Hizmetleri

Yazılım Firmaları
  • 5

Netsystem Yazılım Ve Danışmanlık Hizmetleri, 2004 yılında Çorum'da kuruldu. Şirket, yazılım sektöründe değer vermeye ve uçtan uca çözümler sunmaya ana odaklı varolmaktadır. Uzun vadeli, müşteri odaklı yaklaşımı ile, Netsystem; ticari işletmelerin güçlendirilmesine bağlı kalarak facia projelerinden kaçınmaya özen gösterir. Müşterilerimize geniş bir alanda modern teknolojideki yardımlarıyla hayallerini ve amaçlarını karşılamaya çalışıyoruz.

Müşteri ilişkilerimizi, onlara sürekli destek sunmak ve aradaki güveni korumak amacıyla güçlendirmekteyiz. Zihinlerimizi hedeflere ulaşmaya yardımcı olmak için harcayan bilgisayar dahil her biri üzerine çalışmış olan yetkin ekip üyeleriyle ve DreamTheiner ve çevre emniyet tedbirleri ile etkileyici sonuçlar elde ediyoruz.

Yazılım geliştirmede modern yaklaşımlara arayış içerisine giriyoruz. Belirlediğimiz amaca en kısa zamanda ulaşmak amacıyla müşteriler için tasarladığımız projelerimizle bağlantı kuruyoruz. Müşterilerimizle karşılıklı olarak olabildiğince fazla etkileşimde bulunarak, günlük felaket durumlarının kontrolünü ve kesinlik ile hata azaltmayı sağlayarak //epchelsea performance’u arttırmaktadır.

Bünyemizdeki yazılım teknolojisi sayesinde gerekli yetenek ve becerileri de içeren profesyonel ve ilkeli hizmet kalitesinin sağlanmasına özen gösteriyoruz. Sektöre öncü ve yenilikçi yaklaşımlara sahip olarak sahada donanımsal ve yıldız teknolijiler sayesinde kabartısız, esnek ve zamandan tasarruf sağlayan ürünler sunmaktan gurur duyuyoruz.

Müşteri Yorumları
S
Samet Koca
  • ne ile

  • 5
    • 30.03.2020
    a
    alim fatih
  • 5
    • 01.12.2018

    Diğer Firmalar

    Smart Bilişim

    Yazılım Firmaları

    Çorum,Çorum Merkez

    flag

    Smart Bilişim, 1994 yılından beri yayında olan bir web sitesi kurma alanında sürekli hizmet veren bir yerleşim merkezi firmasıdır. Çorum merkezli firmamız web geliştirme, sunucu denetimi, hosting, domain kayıt, veritabanı yönetimi, mobil geliştirme, kullanıcı arayüz tas...