Netkoru Bilişim Yazılım Eğitim Danışmanlık San.tic.ltd.şti

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Netkoru Bilişim Yazılım Eğitim Danışmanlık San.tic.ltd.şti

Yazılım Firmaları
  • 0

Netkoru Bilişim Yazılım Eğitim Danışmanlıkt San.tic.ltd.şti, 2004 yılında Elazığ merkezinde kurulmuş olup yazılım sektöründe faaliyet göstermektedir. Şirketimiz, profesyonel donanıma ve en yeni teknolojiye sahip olarak kullanıcı odaklı hizmetlerde bulunmayı amaçlamaktadır.

Netkoru Bilişim Yazılım Eğitim Danışmanlık uzman bir ekiple gelişmiş biçimde ve kalitede hizmet vermeyi hedeflemektedir. Geniş ekip ve depo yapısı sayesinde çok zahmetsiz ve rahatça her türlü gerekli özellikteki kullanıcı isteklerini karşılayacak programlama ve yazılımlar listeliyoruz.

Netkoru Bilişim Yazılım Eğitim Danışmanlık alanında müşterilerimize kapsamlı eğitim, danışmanlık ve teknik destek servisleri sunar. Teknolojinin farklı alanlarına beklentileri karşılamak üzere adanmış işgücüne sahibiz. Müşteri ve son kullanıcılarımıza verdiğimiz özel teknik destek temsilcilerimiz her zaman yardıma hazırdır. Ayrıca uygulama bazlı iletişim yardımlarımız da mevcuttur.

Netkoru Bilişim Yazılım Eğitim Danışmanlık, güvenilir yazılım çözümleriyle ve yoğun satış sonrası teknik destek hizmetleriyle aralıksız destek sağlamaktan sorumludur. Uzman bir ekiple müşterilerimize daha hızlı cevap alma imkanı sunarak, iş süreçlerini optimize edilmiş ve beklentilerin üzerinde bir hizmet vermeyi hedeflemektedir.

Diğer Firmalar

Binarity Yazılım

Yazılım Firmaları

Elazığ,Elazığ Merkez

flag

Binarity Teknolojisine Hoş GeldinizBinarity Software, 2002 yılında Elazığ’da kurulmuş bir yazılım şirketidir. Bizimle işbirliği yapmak, işlerini hızlı şekilde çözmek ve mevcut süreçlerin son derece verimli hale gelmesinde yardımcı olmaktan keyif almaktayız. Hizmetlerimi...

Bemodtech

Yazılım Firmaları

Elazığ,Elazığ Merkez

flag

Bemodtech, 2011 yılında Elazığ'da kurulan, web tasarım sektöründe hizmet veren bir firmadır. Kaliteli araçlar ile sonuç odaklı stratejiler oluşturmakta kendini kanıtlamış bir firmadır. Web uygulamaları, mobil uygulamalar ve tamamen özel yazılımlar gibi farklı sistemleri...