Nestex Dijital Web Yazılım Teknolojileri

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Nestex Dijital Web Yazılım Teknolojileri

Yazılım Firmaları
  • 5

Nestex Dijital Web Yazılım Teknolojileri,2006 yılında Gaziantep'te kurulmuş web tasarım sektöründe hizmet vermektedir. Uzun yılları aşan tecrübe ve alanında profesyonellik anlayışı ile müşterilerimize daima en iyi mal ve hizmetlerimizi sunmayı hedefliyoruz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, dinamik ve pozitif çalışmalarımızla hiç sıkılmadan yola devam ediyoruz. Bize olan güveni kalite politikamıza uygun olarak hakkıyla karşılamayı ilke edindik.

Kalite Politikamız, müşterilerimize sunacağımız tüm ürün ve hizmetlerin en yüksek standartları karşılamasını sağlamaya yönelikdır. Tüm bunların gerçekleşmesi için; Nestex Dijital Web Yazılım Ekibi çalışanlarının, her zaman kendini geliştirmesi ve sürekli kendini yenilemesi ile mümkün olacaktır. Organizasyonun programlama, eğitim, ürün ve hizmet kalitesi gibi faaliyetlerinin iyileştirilmesi konusunda ar-ge projelerine odaklanmaktayız.

Güvenlik Politikamız, genel geçer dijital güvenlik standardı ve prosedürleri izler. Siz değerli kullanıcılarımızın; verilerinin gizliliği ve özel bilgilerinin doğruluğu güvence altına alınmıştır. Ayrıca her tür veri akışını şifreleyerek sadece yetkililer tarafından onaylanmış kriptolara izin verilmektedir.

Müşteri memnuniyetiyle yoğrulmuş bizim iş disiplinimizin temel prensibi; Yüksek kalite standartları ile sonuçta müşterilerinin amaçlarının karşılandığı doğru çözümleri sunmaktır. Bir başka değer eklenerek müşteri beklentilerini ve ihtiyaçları karşılamayı hedefliyoruz. Aynı zamanda güncel teknoloji ve web alanındaki weronik gelişmeleri yakından takip ederek, farklı sektörlerdeki müşteri ihtiyaçlarına çözümler üretmeyi amaçlıyoruz.

Son olarak, en kapsamlı ve en köklü teknoloji hizmetlerini sunmaktan mutluluk duyarız. Güvenli bir ortamda çalışıyor ve müşter

Müşteri Yorumları
A
A U
  • Yazılım üzerine yeni bir açılım yapan şirket alt yapısı kuvvetli bilinçli personel ile hizmet veriyorlar...

  • 5
    • 26.12.2020

    Diğer Firmalar