Nehir Dokuma / Niltürk Tekstil

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Nehir Dokuma / Niltürk Tekstil

Kumaş Üreticileri
  • 5

Nehir Dokuma olarak 2009 yılında Denizli merkezli olarak kurulmuş kumaş fabrikası olarak hizmet vermekteyiz. Tamamen ulusal üretim olup, en son teknolojiyle hammadde üzerine üretime geçerek müşterilerimize eşsiz kumaş çözümleri sunmaktayız.

Sizlere sunduğumuz birbirinden şık ve yeni modellerde kumaş seçenekleri her mevsim yakalayabileceğiniz gibi, geleneksel modellerin tadını da çıkarabileceğinizi üzere misafirlerine tüm zenginliklerini sunmaktadır.

Kalite politikamız her zaman öncelikler arasında yer almakta olup; sürekli araştırma geliştirme faaliyetlerimizin ardından ürettiğimiz yeni kumaşlar markamızı zenginleştirmektedir.

Hedefimiz Türkiye genelinde kendi sektörümüze dahil en yenilikçi ve öncü firmalardan biri haline gelmek için günlük boyunca verdiğimiz hizmetlerimizin kalitesini de gittikçe arttırarak sizlerin hakkımızda birçok farklı kertilere vurgularak markamızı piyasaya tanıtmaktır.

Firmanın hedefi, ar-ge departmanının sürekli araştırmaları sonucunda ortaya çıkan çapraz kaldıracı teknolojileri sayesinde Yeni Niltürk Tekstil markası ile yüksek kaliteli kumaş üretimleri gerçekleştirmektir.

Müşteri Yorumları
I
İlkay Barlas (UT Counselor)
  • Denizli'nin deneyimli pike dokuma firması.

  • 5
    • 02.08.2019

    Diğer Firmalar

    Denizli,Denizli Merkez

    flag

    Işık Tekstil Haşıl Çözgü San. ve Tic. Ltd. Şti. 2009 yılında kurulan tekstil sektöründeki eksikliği gidermek amacıyla Denizli'de faaliyetlerine başladı. Ürün portföyümüz, yürütülen projelere uygunluk ve müşteri memnuniyetini sağlamak üzere sürekli olarak tasarlanıyor. S...

    Denizli,Denizli Merkez

    flag

    Hisarlıoğlu Tekstil Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti. Denizli’de 1994 yılında kurulan ve kumaş toptancısı olarak faaliyet göstermekte olan bir firmadır. Kurumsal değerlerinden asla ödün vermeyen Hisarlıoğlu Tekstil, sadece ithal ettiği hammadde ve ürettiği kumaşlarla değil iy...

    Toptan Ham Bez

    Kumaş Üreticileri

    Denizli,Denizli Merkez

    flag

    Toptan Ham Bez 2000 yılında Denizli'de kurulmuştur. 15 yılı aşkın süredir tecrübesi ile; kumaş, triko ve havlu sektöründeki tercihiniz Toptan Ham Bez olmuştur. Bizim uzman ekibimiz özen gösterdiği kaliteyi müşterilere sunmak için; üstün hizmet anlayışı ile çalışmaktan m...