Mutlu Yasam Psikolojik Danismanlik Merkezi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Mutlu Yasam Psikolojik Danismanlik Merkezi

Psikologlar
  • 4.9
Müşteri Yorumları
A
Atakan Barin
  • Seanslarda Burcu hanımın konuşma tarzı yaklaşımı ve anlaşılır bir şekilde herşeyi mantık çerçevesinde anlatması ve son derece net ve anlaşılır olmasından dolayı iyi ki Burcu hanımı tercih ettimişiz.Kızıma uyguladığı SAS programı sayesinde kızımda çok olumlu değişimler olduğunu gözlemliyoruz,daha dingin daha sevgi dolu ve daha sakin hareketleri gözle görülür bir şekilde dikkat çekmektedir.

  • 5
    • 28.11.2023
    N
    Nurcihan Tunç
    • 10 yıldır çok farklı yollar denememize rağmen gözle görülür bir yol katedememiştik.SAS metodu,bütüncül tedavi yönlendirmeleri ve terapi desteği ile hiç olmadığı kadar ilerledik.Oğlumuzu ve bizi bu kadar iyi anlayıp,doğru yönlendirmeleri ile ve sabırla bize destek verdiği için Burcu hanıma ve güleryüzleri ve ilgileri için Mutlu Yaşam ailesine çok teşekkür ederiz.Sizi tanıdığımız için çok mutluyuz.

  • 5
    • 08.11.2023
    n
    nazan yüce
    • Merhaba 11 yaşında oğlumun dikkat eksikliği var. Birçok yol denedik geliştirwbilmek için. Maalesef çok yol katedemedik. Neler yapabiliriz oğlumuza nasıl yardımcı olabiliriz diye araştırırken SAS metodu ile karşılaştım. İlk önce tereddütlerim vardı. Ama yinede denemek istedik. Mutlu Yaşam ile kesişti yollarımız, Sude Hanım ile. İyi ki de karşılaştık. SAS programı her koşulda evde, yolculukta, uyurken, spor yaparken çok rahatlıkla uygulanabilir olması çok güzel. Oğlum bu programdan sonra kendine daha fazla güvenmeye başladı. Derste yazılanları yetiştiremiyorum ama artık yazabiliyor. Okuması hızlandı. Daha birçok şey.... Şimdi Mutlu Yaşam ve Sude Hanımla yeni bir yolculuğa başladık. Yeni gelişmeler, yeni başarılar..... Teşekkürler Mutlu Yaşam. Güler yüzünüz, samimiyetiniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim Sude hanım ve tabiki tatlı Dilara ablamız ❤️????

  • 5
    • 08.11.2023
    A
    Aysu Aslantürk
    • Sude hanımdan bir süredir terapi alıyorum. İnanılmaz bir empati yeteneği var ve duygusal zekası çok gelişmiş olduğu için insana kendini güvende hissettiriyor. Bunlara ek olarak, bilgi birikimi açısından zengin olduğu için hem evde ve güvendesin hissiyatı yaratıp, hem de yararlı olabileceğine inandırıyor. Hayattaki iyikilerimden.

  • 5
    • 10.10.2023
    S
    Şeyma Yürekli
    • Burcu abladan uzun zamandır - 8 yaşından bu yana şu an 18 yaşındayım- terapi alıyorum. Bu uzun yıllar demek değil ki ben yol katedemedim ve Burcu abla bana yardımcı olamadı. Aksine kendisinden çok memnunum. O benim hayatımda çok etkili bir insan oldu. Korkularımla, kaygılarımla mücadele etmem de hep beni destekledi ve yardımcı oldu. Bazen hayatımızda farklı dönemler olabiliyor ve terapi almak çok etkili olduğu için ben de bazen aralar vererek devam ettim. Terapi seanslarım Burcu abla ile gayet güzel devam etmekte. Ayrıca bu sene SAS programını uyguladık. 1 ay süren -benim için bu süre sizin için farklı olabilir- bu program benim üzerimde çok etkili oldu. Kendimi daha özgüvenli, daha cesaretli ve daha iyi hissediyorum. Teşekkür ederim MUTLU YAŞAM VE BURCU ABLA ????????

  • 5
    • 19.09.2023

    Diğer Firmalar

    Hürriyet, Çandarlızade İbrahim Paşa Cd. No:111 A Blok Daire: 4, 59070 Süleymanpaşa/Tekirdağ, Türkiye

    Tekirdağ

    flag

    Ertuğrul, Rakoczi Caddesi No:50 D:7 Kat:4 Aslıer Apt 2, 59000 Süleymanpaşa/Tekirdağ, Türkiye

    Psk. Hilal Aykan

    Psikologlar

    Tekirdağ

    flag

    Hürriyet, Ahtapot Sk. No:2, 59000 Süleymanpaşa/Tekirdağ, Türkiye

    Tekirdağ

    flag

    Hürriyet Mah. Gülpare Sokak no 28, Kat:2 Daire :2, Hürriyet, 59030 Süleymanpaşa/Tekirdağ, Türkiye

    Tekirdağ

    flag

    Ertuğrul, 59500 Merkez/Tekirdağ, Türkiye

    Hürriyet, Çandarlızade İbrahim Paşa Cd. No:111 A Blok Daire:4, 59030 Süleymanpaşa/Tekirdağ, Türkiye

    Yavuz, Online Görüşme, 59100 Süleymanpaşa/Tekirdağ, Türkiye

    Hürriyet mahallesi ziya şira sokak b blok kat:2 daire: 7, Hürriyet, 59600 Süleymanpaşa/Tekirdağ, Türkiye