Moralıoğlu Eczanesi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Moralıoğlu Eczanesi

Eczaneler
  • 4.5

Moralıoğlu Eczanesi, 2018 yılında Bartın merkezli ticari faaliyetlerine başlamış, sağlık sektöründe hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. Şirketimiz Borçlar Kanunu ve Sağlık Bakanlığı tarafından tescilli olan eczanedir.

Moralıoğlu Eczanesi, çalışanlarının profesyonelliği, tecrübelerinin gelişmesi ve hastalara her zaman yardımcı olma hedefiyle bugüne kadar kurulduğu günden bu yana varlığını sürdürmektedir. Moralıoğlu Eczanesi’nin hizmet ortamı iri ölçüde kullanıcı odaklıdır. Her hastanın özel ihtiyaçları, rahatlık düzeyleri ve ödeme gücü dikkate alınarak müşterilerin talepleri eşit derecede dikkatle karşılanmaktadır.

Moralıoğlu Eczanesi, Bartın ve yakın çevre illerindeki hastalarının ve hasta yakınlarının ihtiyaçlarına en uygun ilaçları sağlamada çarpıcı bir performans sergilemektedir. Yıllık stoklar, profesyonel destek ve ziyaretçi yaklaşımı sayesinde, kullanıcılarının sağlık durumu için en uygun tedavi yaklaşımları sunarak, üstün hizmet sağlayıcılığı arayanlar için ideal bir adres haline gelmiştir.

Moralıoğlu Eczanesi, yıl içerisinde faaliyet gösteren toplulukların faaliyetlerini desteklemek amacıyla sosyal sorumluluk projelerini de gerçekleştirmektedir.Geniş sağlık ürün yelpazesi, tecrübeli ekibi, uygun fiyatları, kişisel yaklaşımı ve müşteri odaklı anlayışı ile moralıoğlu Eczanesi, Bartın’ da ailesine yeni üye kazanmaktun.

Müşteri Yorumları
M
Mustafa Cakiroglu
  • 4
    • 14.05.2017
    m
    mehmet demirel
    • Hizmet super

  • 5
    • 15.12.2016

    Diğer Firmalar

    Bartın,Bartın Merkez

    flag

    Bilgin Eczanesi 2017 yılında Bartın ili, Merkez ilçesinde, eczane sektöründe faaliyete başlamıştır. Yaklaşık olarak 3 yıllık faaliyetimiz yaklaşık birkaç binayı kapsamaktadır. Eski güzel zamanlardan bu yana ana hedefimiz, en kaliteli ürün ve hizmetleri çok düşük fiyatla...